0 نظر
202 بازدید

رویکرد ضدبرجامی آمریکا تاسف بار است

double-quot

مسکو – جارپرس – سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه برجام «پیمانی موفق» است، از رویکرد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در مورد این سند بین المللی ابراز تاسف کرد.

کد خبر : 22213
تاریخ انتشار : شنبه 21 مرداد 1396 - 6:19
رویکرد ضدبرجامی آمریکا تاسف بار است

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، لاوروف روز جمعه در همایشی سیاسی در استان ولادیمیر روسیه گفت: اینکه آمریکا برجام را زیر سئوال می برد تاسف بار است.
لاوروف در این سخنان که از شبکه خبری روسیه ۲۴ پخش می شد، همچنین افزود: از جمله مذاکرات بین المللی سودمند انجام شده می توان به گفت وگوها در باره برنامه هسته ای ایران اشاره کرد که متاسفانه شرکای آمریکایی این پیمان را زیر پرسش می برند.
وی افزود: هر چند دولت ترامپ تایید کرده که ایران در چارچوب برجام به تعهدهای خود پایبند بوده است، اما مقام های کاخ سفید همچنان این توافق را نادرست و اشتباه می خوانند.
وزیر خارجه روسیه گفت: واقعا مایه تاسف است که چنین توافق موفقی اکنون زیر سئوال می رود.
اظهارنظرهای ضدبرجامی ترامپ رییس جمهوری آمریکا تاکنون بارها توسط مقام های بلندپایه اتحادیه اروپا، روسیه و چین رد شده است و تاکید کرده اند، این توافق بین المللی مستند به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای همه طرفین لازم اجرا است و واشنگتن نیز نمی تواند از تعهدهای خود بین تهران و ۵+۱ سرپیچی کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.