در نشست ستاد اصولگرایان حامی پزشکیان چه گذشت؟
به گزارش جارپرس از ایسنا، نشست خبری اعضای ستاد اصولگرایان حامی مسعود پزشکیان نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری ظهر یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳ برگزار شد.
در این نشست، عزتالله یوسفیان ملا نماینده اصولگرای ادوار مجلس و سخنگوی ستاد اصولگرایان پزشکیان (ساپ) در سخنانی اظهار کرد: اینگونه جا افتاده بود که آقای پزشکیان از یک جریان و گروه برآمده است، اما این ظلم به آقای پزشکیان است که بگوییم او فقط اصلاحطلب است بلکه او شخصیتی معتدل است و در بسیاری از جلسات اصولگرایان معتدل نیز حضور داشت.
وی با بیان اینکه «اینگونه نیست که گفته شود پزشکیان صد در صد اصلاح طلب است» عنوان کرد: آقای پزشکیان از هر حرف حقی که در مجلس مطرح میشد، دفاع میکرد و ما اصولگرایان معتدل پزشکیان را اصولگرای معتدل میدانیم. بسیاری از بزرگان اصولگرایی نظیر دکتر ناطق نوری به این تصمیم رسیدند که ستاد اصولگرایان حامی دکتر پزشکیان را تشکیل دهیم. آقای پزشکیان انسانی شریف و پاک و از نظر صداقت شخصیتی بی نظیر است و صداقت و درستی او موجب شد تا به عنوان نامزد اصلح از او حمایت کنیم.
یوسفیان ملا در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره راهکار ترغیب ۶۰ درصدی که در مرحله نخست انتخابات شرکت نکردند برای مشارکت در مرحله دوم انتخابات، تاکید کرد: بهترین نوع ایجاد رابطه یک حاکمیت با مردم، وجود اعتماد است. مردم اعتماد ببینند، قطعاً پاسخ آن را خواهند داد؛ بنابراین باید کاری کنیم که روش دولتمردان ما ایجاد اعتماد باشد. در مبارزه با مفاسد اقتصادی آقای پزشکیان بسیار پرتلاش بوده و او پرونده بابک زنجانی را جمع و جور کرد و پیگیر بود که چنانچه محکوم اقداماتی انجام دهد که اموال بازگردانده شود، از اعدام او خودداری شود.
وی در پاسخ به اینکه چه محرکها و دلایلی در میان شما اصولگرایان وجود دارد که از او حمایت کردید؟ تاکید کرد: پزشکیان شخصی است که صالح است و اهل دروغ و ریا نیست و فردی نیست که وعده بیخود بدهد. گران کردن در فرهنگ پزشکیان قرار ندارد و او آمده است تا ارزانی را برای کشور بیاورد. پزشکیان انسانی نیست که مقابل دوربین، اگر رقم تورم ۷ درصد بود، آن را ۴ درصد اعلام کند؛ او انسان است و ممکن است خطا کند اما ما در صداقت او تردیدی نداریم.
این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به پرسش دیگری درباره دیدگاه پزشکیان در خصوص قیمت بنزین گفت: در مجلس هفتم که در حال رسیدگی به برنامه چهارم توسعه بودیم گفته شد که قیمت بنزین را سالانه ۲۰ درصد گران کنیم اما نمایندگان این موضوع را نپذیرفتند و ما آقای پزشکیان را در آنجا شناختیم که بهعنوان وزیر بهداشت با افزایش قیمت بنزین مخالف بود. اگر کسی آمده و خواسته افزایش بنزین را توجیه کند، حرف خودش را زده است و نظر آقای پزشکیان نبوده است. آقای پزشکیان در جهت کاهش قیمت گام برمیدارد و اطمینان می دهم که او نه تنها قیمت بنزین را افزایش نمیدهد بلکه شاید با راههای جبرانی قیمت بنزین را نیز کاهش دهد.
یوسفیان ملا عنوان کرد: هر کشوری روی مسألهای حساس است و در ایران مردم روی انرژی حساس هستند و اگر بنزین گران شود، همه چیز گران میشود؛ بنابراین این حساسیت را آقای پزشکیان تشخیص میدهد و قیمت بنزین مطمئناً ثابت یا رو به کاهش خواهد بود.
وی در پاسخ به اینکه قهر با صندوق آرا را چه کسی باب کرد؟ عنوان کرد: گفته میشود اگر تکثر در نامزدها باشد، وارد میشویم و مشارکت بیشتر است؛ و آنهایی که یک روز میگویند رای می دهیم و یک روز میگویند رای نمیدهیم نیز شاید به دلیل عدم وجود تکثر در میان نامزدها است.
سیدحسین نقوی حسینی نماینده اصولگرای ادوار مجلس نیز در این نشست خبری درباره علت حمایت اصولگرایان از پزشکیان گفت: من از ابتدای آغاز رقابتهای انتخاباتی به عنوان یک اصولگرا از دکتر پزشکیان حمایت کردم و گفتم که انصافاً او طی ۱۲ سالی که در مجلس حضور داشت و من پیدا و پنهان مواضع و دیدگاههای او را از نزدیک دیدم و به جهت شناخت شخصی، از او حمایت میکنم.
وی افزود: جریانات سیاسی و روند آینده کشور با قالب بندی اصولگرایی و اصلاح طلبی جواب نمیدهد و باید از این قالب بندی ها عبور کنیم؛ امروز بحث کارآمدی و ناکارآمدی مطرح و رقابت بین این ۲ است؛ اینکه مکرراً در بوقهای تبلیغاتی بگوییم این دولت چندم فلانی است و آن جریان اصولگرایی است دیگر پاسخگو نیست و آنچه مهم است این است که چه کسی میتواند کشور را نجات دهد.
وی ادامه داد: امروز باید بین کارآمدی و ناکارآمدی انتخاب کنیم و انتخاب کنیم که چه کسی اقداماتش گره گشا است و چه کسی نمیتواند مشکلات ما را حل کند و ما را به بنبست برساند.
نماینده اصولگرای ادوار مجلس با بیان اینکه «با ریلی که میرویم به مقصد نمیرسیم و باید ریل را تغییر دهیم» تاکید کرد: امروز دو نامزد داریم که یکی میگوید ریل فعلی خوب است و همین مسیر را ادامه میدهم و دیگری میگوید که این ریل و مسیر باید اصلاح شود. پزشکیان فردی معتدل و ولایتمدار است و توانمندی تغییر ریل و اصلاح را دارد و به مردم نیز اعتقاد دارد؛ او هیچگاه در موضع مقابل مردم قرار نگرفت. پزشکیان در شرایطی که شدیداً به رای نیاز داشت و میتوانست چشمپوشی کند در دانشگاه تهران تعهد خود را نشان داد و از جایگاه ولایت فقیه دفاع کرد.
این نماینده اصولگرای ادوار مجلس همچنین با اشاره به مشارکت ۴۰ درصدی در انتخابات مرحله اول چنین ابراز عقیده کرد: در مرحله اول ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند. ما جمهوری اسلامی هستیم و وزن جمهوریت برابر با وزن اسلامیت است. قطعاً عدم مشارکت تک علتی نیست و دلایل مختلفی دارد که عدم اعتماد از جمله آنهاست؛ در بین نامزدهای انتخابات دیدیم که یکی از نامزدها مقابل دوربین صداوسیما میگوید که من گوشت گرم به منازل مردم میرسانم؛ آیا این توهین به شعور مردم نیست؟ گفته شده که من به هر ایرانی ۲۰ گرم طلا میدهم؛ کاندیدای ریاستجمهوری به دوربین زل میزند و میگوید که به همه جوانان یک میلیارد وام میدهم؛ دیگری جلوی دوربین میگوید که من به هر ایرانی ۲۰۰ متر زمین میدهم؛ همین حرفها است که عدم مشارکت میآورد.
نقوی حسینی با بیان اینکه «از پزشکیان تشکر میکنم چون در همه مناظرهها گفت که ما برنامه داریم و آن برنامه هفتم توسعه است» عنوان کرد: در مناظرههای تلویزیونی دیدیم که دقیقترین پاسخها برای دکتر پزشکیان بود. وقتی کاندیدای ریاست جمهوری به شهروندان حرفی غیرواقعی میزند یا دروغ آشکار میگوید، طبیعی است که آن شهروند پای صندوق نمیآید.
وی رعایت فرهنگ سیاسی را در میزان مشارکت مهم عنوان کرد و گفت: مگر مقام معظم رهبری بارها نفرمودند که اخلاق را رعایت کنیم و لجن پراکنی و نفرت افکنی نکنیم؟ چرا برخی نفرت افکنی میکنند؟ برخی در کجای نظام قرار گرفتهاند که همه را محکوم به ضد ولایت میکنند اما خود به توصیههای صریح رهبری عمل نمی کنند؟ چه کسی در این مملکت گفت که دورریزها و پسماندها؟ آیا این حرفها لحن پراکنی و نفرت پراکنی نیست؟
نقوی حسینی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چطور ممکن است آرای حامیان آقای قالیباف در صندوق رای آقای پزشکیان انداخته شود؟ اظهار کرد: واقعیت این است که بین مجموعه حامیان و ستاد آقای قالیباف با مجموعه آقای جلیلی اشتراکات کمی وجود دارد. از رئیس ستاد جلیلی پیش از انتخابات سوال کردند که آیا حاضرید با آقای قالیباف ائتلاف کنید که او در پاسخ گفت حضور ما در انتخابات اعتقادی است؛ یعنی چنین ائتلافی وجود ندارد و اختلافات مبنایی است.
وی گفت: پیش بینی من این است که با استقبالی که از آقای پزشکیان از طرف مسئولان مختلف ستادهای انتخاباتی آقای قالیباف صورت گرفت شاید در حدود ۷۰ درصد نیروهای ستادی و کسانی که به آقای قالیباف رای دادند، به آقای دکتر پزشکیان تمایل دارند.
این نماینده اصولگرای ادوار مجلس همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه قهر با صندوق آرا را چه کسی باب کرد؟ عنوان کرد: عدم مشارکت اختراع انتخاباتهای اخیر نیست و ما سال ۵۸ نیز عدم مشارکت را داشتیم بنابراین باید این پیش فرض را اصلاح کنیم که عدم مشارکت و مشارکت مردم با دستور گروه، جناح یا فرد خاصی است.
نقوی حسینی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره قیمت بنزین تاکید کرد: اینکه قیمت بنزین در کشور ما با میانگین جهانی یکی نیست همه موافقیم اما سوال پزشکیان این است که آیا حقوق و درآمدهای ما با میانگین جهانی یکی است؛ حرف پزشکیان این است که هر زمان درآمدهای مردم را به میانگین جهانی رساندیم، آن زمان باید درباره عرضه بنزین به قیمت میانگین جهانی حرف بزنیم.
وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره تعارض احتمالی میان مجلس و دولت پزشکیان اظهار کرد: جایگاه قوه مقننه با مجریه متفاوت است؛ مجلس قانونگذار و ناظر بر عملکرد رئیس جمهور و وزرا است و نمایندگان مجلس وکیلالدوله نیستند. معتقدم که اگر بین مجلس و دولت توافق سیاسی و هم جریانی نباشد به نفع مردم است؛ چراکه در این صورت مجلس میتواند عملکرد خوبی داشته باشد.
این فعال سیاسی همچنین با تاکید بر اینکه دکتر جلیلی و دکتر پزشکیان هر دو انسانهای خوب و صادقی هستند، گفت بحث ما کارآمدی و ناکارآمدی است؛ آقای دکتر پزشکیان یک فرد عملگرا و واقع گرا است و مدیریت کلان انجام داده است؛ او در قوه مقننه و مجریه دیکته نوشته و امروز همه میتوانند دیکته او را تصحیح کنند؛ او ذهنی باز دارد و همه ایران را برای همه ایرانیان میداند؛ او حداقل گرا نیست و در میان همه ۵ نامزد دیگر که سرمایههای نظام را هزینه شخصی خود کردند، تنها اوست که آورده داشته است؛ او سرمایههای شخصی خود را برای جمهوری اسلامی ایران هزینه میکند. پزشکیان امید به آینده را افرایش میدهد؛ از مردم میخواهم به کسانی رای ندهند که گرههای بیشتری به مشکلاتی میزند و با نگاه حداقلگرایی بخش عمدهای از مردم را از ندار انقلاب اسلامی خارج میکند.
در ادامه این نشست، عوض حیدرپور نماینده اصولگرای ادوار مجلس با بیان اینکه «علاقهمندم دکتر پزشکیان را به عنوان شهید زنده معرفی کنم»، اظهار کرد: او از ۴۵ سال قبل و از دوران دفاع مقدس به بعد در خدمت بخش سلامت بوده است.سلامت نفس، صداقت و شفافیت ویژگیهای پزشکیان است. برخی با طعنه میگویند که دولت پزشکیان دولت سوم فلانی است درحالی که باید گفت دولت پزشکیان دولت اول پزشکیان است.
وی افزود: برخی ممکن است بگویند که دکتر پزشکیان برنامهای ندارد در حالی که او قائل به این است که الان وقت اعلام برنامه نیست. او گفت که افراد کابینه را معین کردم و این افراد از بین همه دستهجات کشور است و اصولگرا و اصلاح طلب هیچ نقشی در کابینه من ندارند؛ من معتقد به پایداری و ثبات نیرو هستم و از بین همه نیروهای کشور کابینهام را تشکیل خواهم داد. من در این صحبت متوجه شدم که او با قلم خود، برنامه کاریاش را نوشته است. او تاکید دارد که عزت و جلال را به فرهنگ و فرهیختگان برمیگرداند تا کسی میل به مهاجرت نداشته باشد.
این فعال سیاسی اصولگرا همچنین درباره احتمال گرایش حامیان قالیباف به سمت پزشکیان به مقایسه گفتمان نامزدهای انتخابات پرداخت و گفت: گفتمان دکتر پزشکیان گفتمانی توسعه ای برای ایرانی بهتر است؛ همچنین در مواضع آقای قالیباف نیز اشتراکاتی با این گفتمان وجود دارد و فکر میکنم که بخش عظیمی از نیروهای دکتر قالیباف به سمت دکتر پزشکیان کوچ خواهند کرد.
حیدرپور در پاسخ به پرسشی درباره تضمین پزشکیان برای تشکیل دولت فراگیر عنوان کرد: خود دکتر پزشکیان در ذهن و قلب اصولگرایان یک اصولگرای واقعی است. او در پایه و مبنا یک اصولگرا است و مواضعی دارد که اصلاح طلبان فکر کردند میتوانند او را مصادره کنند. در حال حاضر نیز در ستاد او نیمی از افراد اصولگرایان هستند و ما با این باور که دکتر پزشکیان شخصی است که مواضع او مبنایی، قرآنی و دینی است و آنچه که ما از ابتدای انقلاب دنبال میکردیم در دکتر پزشکیان مشاهده میشود.
وی درباره نحوه تعامل مجلس با دولت احتمالی پزشکیان با وجود بیانیه حمایت قالیباف از جلیلی گفت: استنباط ما این است که جمعی از نمایندگان ادوار مجلس که به مجلس دوازدهم راه یافتند از عقلا هستند و افراد بسیار پخته و متینی هستند که با تجربه کافی به مجلس راه یافتند. در عین حال یک دوگانگی در میان رفتار و کلام آقای قالیباف وجود دارد که امیدوارم زودتر برطرف شود چراکه از نظر شخصی به خودش نیز ضرر وارد میشود؛ او وقتی به مجلس رفت گفت که اگر رئیس مجلس شوم، در همین مجلس میمانم، اما بعد از کسب کرسی ریاست مجلس برای ریاست جمهوری نامزد شد و اتفاقاً یکی از کسانی که برای به ریاست رسیدن قالیباف کمک کرد شخص پزشکیان بود. فکر میکنم که به صلاح قالیباف است که مقداری آهستهتر، اخلاقیتر و متینتر نسبت به آقای پزشکیان و دولت او رفتار کند. اگر پزشکیان رئیس جمهور شود، دولت اول خودش را تشکیل میدهد؛ او آدمی است که در اصولگرایی غلظت و عیارش از بسیاری از مدعیان بیشتر است.
به گزارش ایسنا، شهرام کوسه غراوی نماینده اصولگرای ادوار مجلس نیز در این نشست خبری اظهار کرد: آقای پزشکیان در دورانی که در مجلس دهم نایب رئیس مجلس بود، کمکهای بسیاری برای پیشبرد امور مردم انجام داد.
وی با بیان اینکه «اخلاق، مدیریت و تخصص سه شاخصه اصلی مدیریت است»، افزود: آقای پزشکیان در مناظرهها اخلاق را رعایت کرد. او هم اخلاق مداری آقای رئیسی را دارد و هم روابط خارجی را بلد است و با انتخاب او اتفاق خیلی خوبی در کشور رخ میدهد.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰