یکی از دفاتر نمایندگان به عنوان سند جنایت تروریسم بدون بازسازی باقی میماند

تهران – جارپرس – سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که قرار است بخشی از سالن مراجعین مردمی و یکی از دفاتر نمایندگان به شکل سمبلیک به عنوان سند جنایت تروریسم بدون بازسازی باقی بماند.

به گزارش جارپرس به نقل از ایسنا، بهروز نعمتی اظهار کرد: در حال حاضر بازسازی دفاتر نمایندگان در حال انجام است و تلاش ما این است که با اتمام بازسازی تا فردا، پذیرش مراجعین مردمی از سر گرفته شود.
وی افزود: البته بیشترین آسیب وارده به ساختمان دفاتر نمایندگان مربوط به طبقه چهارم است و مابقی طبقات آسیب چندانی ندیده است.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: بنا داریم بخشی از سالن مراجعین مردمی و یکی از دفاتر نمایندگان را به عنوان سند جنایت تروریسم به شکل نمادین حفظ کنیم و آن را بازسازی نکنیم و در ادامه هم تصاویر شهدای این حادثه تروریستی را در آن محل نصب خواهیم کرد.
نعمتی همچنین گفت که دو ساعت از جلسه فردا (یکشنبه) مجلس به صورت غیرعلنی و با حضور وزرای اطلاعات و کشور و احتمالاً با حضور برخی دیگر از مقامات امنیتی کشور برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰