0 نظر
199 بازدید

ژست خاص یزدانی جهانی شد

double-quot تهران-جارپرس- اتحادیه جهانی کشتی با انتشار بریده‌ای از فیلم ملی پوش ایرانی نسبت به حرکات وی واکنش نشان داد.
کد خبر : 133497
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 شهریور 1402 - 9:16
ژست خاص یزدانی جهانی شد

به گزارشجارپرس از ایرنا، روز نخست پیکارهای کشتی قهرمانی جهان با صعود سه آزادکار ایرانی به فینال مسابقات اوزان مختلف پیگیری شد. امیرمحمد یزدانی در وزن ۷۰، حسن یزدانی در وزن ۸۶ و امیرحسین زارع در وزن ۱۲۵ کیلوگرم فینالیست های ایران روز نخست مسابقات کشتی قهرمانی جهان بودند.

یکی از آماده ترین کشتی گیران ایرانی در روز نخست امیرمحمد یزدانی بود. یزدانی در دور مقدماتی برابر پاتریک اولنزین از لهستان با نتیجه ۱۱ بر یک پیروز شد و به مرحله یک هشتم نهایی راه یافت. وی در این مرحله توانست خانیف از آذربایجان را با نتیجه ۶ بر صفر مغلوب کند.

یزدانی در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه قاطعانه ۱۰ بر صفر ارنازار اکماتالیف دارنده نقره و برنز جهان از قرقیزستان را شکست داد و به جمع چهار نفر برتر رسید این کشتی حواشی زیادی داشت که حرکات یزدانی در آن مورد توجه اتحادیه جهانی کشتی قرار گرفت.

یزدانی برای کسب عنوان قهرمانی جهان شامگاه فردا به مصاف زین رترفورد آمریکایی خواهد رفت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.