0 نظر
8 بازدید

پنج وزیر در کمیسیون‌های مجلس به نمایندگان پاسخ می‌دهند

double-quot تهران - جارپرس - وزرای امورخارجه، کار، آموزش و پرورش، نفت و میراث فرهنگی در هفته جاری با حضور در کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی درباره مسائل مربوط به حوزه وزارتی خود به نمایندگان پاسخ خواهند داد.
کد خبر : 153460
تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1404 - 11:10
پنج وزیر در کمیسیون‌های مجلس به نمایندگان پاسخ می‌دهند

به گزارش جارپرس از ایرنا، جلسات کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی از امروز شنبه (۱۹ مهرماه) تا چهارشنبه(۲۳ مهرماه) در مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود و بررسی طرح‌ها و لوایح مختلف و سوال از برخی وزرای دولت در دستور کار این هفته کمیسیون‌ها است.

کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای میزبان وزیر امورخارجه است تا عباس عراقچی درباره اقدامات انجام شده توسط این وزارتخانه برای تأمین منافع ملی به اعضای کمیسیون گزارش دهد.

در این هفته، وزیرآموزش و پرورش به کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی خواهد رفت تا به سوالات ۲۰ نفر از نمایندگان در مسائل مختلف پاسخ دهد.

دعوت از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پاسخ به سوالات ۱۶ نفر از نمایندگان در دستور کار این هفته کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی است.

بررسی تقاضای تعدادی از نمایندگان برای تحقیق و تفحص از عملکرد بانک مرکزی، بانک‌های دولتی و بانک‌های واگذار شده از سال ۱۳۹۴ تاکنون در دستور کار این هفته اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی است.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در هفته جاری، فعالیت‌ها و اقدامات معاونت اقتصادی وزارت امورخارجه در زمینه دیپلماسی اقتصادی را بررسی خواهد کرد.

اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی قرار است در این هفته از تاسیسات نفت، پالایش و پتروشیمی استان فارس بازدید کنند.

ارائه گزارش کمیته امور اجتماعی و فرهنگی درخصـوص بررسی احکام مرتبط با حوزه وظایف و فعالیت‌های کمیسیون درباره سال اول اجرای برنامه هفتم توسعه، در دستور کار کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

موضوع تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت‌های پتروشیمی در پنج سال اخیر با حضور وزیر نفت و تحقیق و تفحص از شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دستور کار این هفته کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی است.

وزرای نفت و کار نیز میهمان کمیسیون عمران خواهند بود تا به سوالات برخی از نمایندگان پاسخ دهند.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز به کمیسیون فرهنگی مجلس می‌رود تا به سوالات ۹ نفر از نمایندگان در زمینه‌های مختلف پاسخ دهد.

کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی وضـعیت اجرای احکام قانون برنامه هفتم درباره حوزه قضائیه و دستگاه‌های تابعه آن را در این هفته بررسی خواهد کرد.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.