0 نظر
213 بازدید

پلیس مرکزی عراق به ساحل رودخانه دجله در غرب موصل رسید

double-quot

بغداد – جارپرس – پلیس مرکزی عراق در ادامه پیروزی های سریع در شهر قدیم موصل، بامداد امروز شنبه به ساحل رودخانه دجله در بخش غربی موصل رسید.

کد خبر : 21378
تاریخ انتشار : شنبه 10 تیر 1396 - 8:44
پلیس مرکزی عراق به ساحل رودخانه دجله در غرب موصل رسید

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، فرماندهی پلیس مرکزی عراق با اعلام آزادی محله ‘الشفاء’ در بخش شمالی شهر قدیم موصل اعلام کرد که نیروهای پلیس به ساحل رودخانه دجله در بخش قدیم شهر موصل رسیدند.
فرماندهی مشترک عملیات آزادسازی موصل نیز در بیانیه ای با تایید آزادی محله الشفاء اعلام کرد که نیروهای پلیس مرکزی و واکنش سریع وابسته به وزارت کشور عراق، علاوه بر بخش شمالی محله الشفاء، بیمارستان ابن سینا و مرکز دریافت خون موصل را نیز آزاد کردند.
نیروهای عراقی پیش ازاین نیز محلات ‘الشعارین’، ‘نبی جرجیس’ و ‘عبدخوب’ را آزاد کرده بودند.
رسیدن همه نیروهای مسلح عراقی مشارکت کننده در عملیات آزاد سازی موصل از جمله ارتش، پلیس، واکنش سریع و مبارزه با تروریسم به ساحل رودخانه دجله و پیوستن این نیروها به یکدیگر به مثابه آزادی کامل شهر موصل است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.