1 نظر
361 بازدید

یک عضو کمیسیون اصل ۹۰:

پرونده ویلموتس تا دو، سه هفته آینده جمع‌بندی می‌شود

double-quot تهران- جارپرس-رئیس کمیته فرهنگی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت که پرونده ویلموتس در کمیسیون اصل ۹۰، دو - سه هفته آینده جمع‌بندی خواهد شد.
کد خبر : 33152
تاریخ انتشار : شنبه 29 شهریور 1399 - 9:16
پرونده ویلموتس تا دو، سه هفته آینده جمع‌بندی می‌شود

به گزارش جارپرس از ایسناسیدنظام‌الدین موسوی اظهار کرد:‌ کمیته فرهنگی کمیسیون اصل ۹۰ هنوز در حال بررسی موضوع قرارداد ویلموتس است. ما امروز هم با نمایندگان دستگاه‌های نظارتی جلساتی داریم و بعدازظهر مستندات و مطالب آن‌ها را هم می‌بینیم و ان‌شاءالله بعد از شنیدن نقطه نظرات آن‌ها وارد جمع‌بندی خواهیم شد تا بعد گزارش نهایی را به کمیسیون ارائه کنیم.

وی افزود: ما باید نظرات و مستندات دستگاه‌های نظارتی را بشنویم. ممکن است اگر آن‌ها نکته خاصی را بگویند بخواهیم جلسه دیگری با مسئولان فدراسیون داشته باشیم و بعد از آن جمع‌بندی و نوشتن گزارش آغاز خواهد شد.

این نماینده مجلس گفت که گزارش این پرونده ظرف دو، سه هفته آینده در کمیسیون اصل ۹۰ مطرح خواهد شد.

به گزارش ایسنا، کمیسیون اصل ۹۰ اوایل شهریورماه و به دنبال دریافت شکایت تعدادی از نمایندگان و افرادی از بیرون مجلس رسیدگی به پرونده قرارداد ویلموتس را آغاز کرده بود.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.