0 نظر
90 بازدید

وزیر جدید صمت باید تحول‌گرا باشد/ به ایده‌های جدید باید اجازه ظهور داد

double-quot تهران - جارپرس - در پی عدم اعتماد نمایندگان مجلس به فاطمی‌امین و استیضاح وی، یک کارشناس مسائل اقتصادی درباره وزیر جدید و اینکه وی بایستی تحول‌گرا باشد گفت: باید به ایده‌ها و اندیشه‌های جدید اجازه ظهور و بروز داده شده تا با بکارگیری خلاقیت بتوان به همان ویژگی نخست یعنی تحول‌گرایی رسید.
کد خبر : 121278
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 12 اردیبهشت 1402 - 18:55
وزیر جدید صمت باید تحول‌گرا باشد/ به ایده‌های جدید باید اجازه ظهور داد

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، پس از شش ماه کشمکش برای کنار گذاشتن سیدرضا فاطمی‌امین از سکانداری وزارت صنعت، معدن و تجارت، در صحن علنی مجلس در ۱۰ اردیبهشت ماه،   آخرین دفاعیات فاطمی‌امین برای نمایندگان مجلس مکفی نبود؛ بنابراین دیگر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به وی اعتماد نکرده و بدین ترتیب فاطمی‌امین از قطار کابینه دولت سیزدهم پیاده شد.

احمد فرهادی- یک کارشناس اقتصادی- در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پس از سه بار طرح استیضاح وزیر صمت که از سال گذشته آغاز شد، بالاخره زور موافقان استیضاح بر مخالفان چربید.

وی ضمن تاکید بر اینکه صنعت خودرو پاشنه آشیل وزارت صمت است، تصریح کرد: صنعت خودرو می‌توانست بهتر از اینکه امروزه هست، باشد؛ اما متاسفانه سیاست در صنعت خودرو ریشه دوانده است.

وزیر صمت بعدی باید چه ویژگی داشته باشد؟

این کارشناس اقتصادی معتقد است که وزیر جدید بایستی تحول‌گرا باشد؛ بدین معنا که در تصمیم‌گیرهای خود شجاعت داشته باشد. در انتخاب و انتصاب مدیران به سوابق و تجارب پیشین نگریسته و شایستگی‌ها را ملاک عمل قرار دهد؛ نکته بعدی توجه به اندیشه‌های نو و جدید است. بایستی به ایده‌ها و اندیشه‌های جدید اجازه ظهور و بروز داده شود تا با بکارگیری خلاقیت بتوان به همان ویژگی نخست یعنی تحول‌گرایی رسید.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.