0 نظر
30 بازدید

هیاهوی استیضاح؛ وقتی قاطبه مجلس با حاشیه سازان همراه نیست

double-quot تهران- جارپرس- هفته گذشته که رئیس مجلس شورای اسلامی به صراحت و از تریبون خانه ملت، کلید خوردن استیضاح در شرایط کنونی را خطا و یک حرکت سیاسی - نمایشی دانست، مشخص بود که استیضاح رسانه ای و پیامکی محقق نمی‌شود، اما به راستی هدف این جماعت قلیل از پخش سریال حاشیه‌ای استیضاح واقعا چیست؟
کد خبر : 147848
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 دی 1403 - 9:46
هیاهوی استیضاح؛ وقتی قاطبه مجلس با حاشیه سازان همراه نیست

به گزارش جارپرس از ایرنا، در شرایطی که کشور با اجرا نشدن درست قوانین و برنامه های توسعه ای کشور با مشکلات و معضلات مهمی همچون تورم افسارگسیخته، ناترازی انرژی، آلودگی هوا و … رو به رو است، در دولت وفاق ملی تعامل و همگرایی خوبی بین قوا شکل گرفته است؛ رئیس دولت چهاردهم خود فرزند مجلس شناخته می‌شود و از زمانی که به پاستور رفت و ردای ریاست دولت را برتن کرد، ارتباط نزدیک با همکارانش سابقش در بهارستان برقرار کرد و وکلای ملت نیز سریع و صریح با دولتی‌ها در تماس هستند و مطالب و دغدغه‌های خود را با آنها در میان می‌گذراند.

این همکاری و تعامل نزدیک نشان می‌دهد وفاق تا اینجای کار با کارگردانی«مسعود پزشکیان» نتایج قابل قبولی به همراه داشته است، اما با این حال انسجام و هم صدایی «برای ایران» به مذاق عده‌ای خوش نمی‌آید و با رویکرد سیاسی و اهداف خاص و خالص سازانه می‌خواهند چوب لای چرخ دولت بگذارند و مانع از حرکتی شوند که هدفی جز اعتلای کشور و حل مشکلات مردم ندارد، تا بدین وسیله حاشیه‌ها برمتن غلبه کند، این درحالی است که دولت و شخص رئیس جمهور تاکید دارد، دعواها و جدال‌های سیاسی دردی را برای مردم دوا نمی‌کند چرا که اگر نتیجه داشت، وضعیت کشور امروز اینگونه نبود و لذا همه باید دست به دست هم دهیم تا گام‌های اساسی برای پیشرفت و موفقیت کشورمان برداریم.

پیام قالیباف به نمایندگان: استیضاخ خلاف منافع ملی و اقدام نمایشی است

حاشیه‌سازان با طرح استیضاح زودهنگام برخی از اعضای کابینه و ارسال ادامه دار پیامک های سازمان دهی شده برای نمایندگان مجلس برای دعوت به این کار که از سوی یکی از نمایندگان افشا شده است، درصدد برآمدند تا موضوعی که اصلا اولویت نداشت را درصدر برنامه‌های مجلس قراردهند که این اقدام با واکنش رئیس پارلمان رو به رو شد.

محمد باقر قالیباف ۱۱ دی ماه در نطق قبل از دستور خود در صحن مجلس دست رد به درخواست‌ها برای استیضاح برخی از اعضای کابینه زد و تصریح کرد، باید به این امر توجه شود که مردم فقط دنبال کنترل قیمت ارز هستند و تا زمانی که جلسات نظارتی در سطوح مختلف مجلس و پیگیری‌ها در جلسات هماهنگی بین قوا به‌ بن‌بست‌ نرسد، اقداماتی مانند استیضاح در اوج بحران قیمت ارز، خطاست چنین تصمیمی هرچند ممکن است برای مجلس آورده سیاسی بیاورد اما آنچه درعمل اتفاق می‌افتد، لطمه به اقتصاد و زندگی مردم است چرا که بازار ارز را برای چند ماه بی‌متولی میکند و مسئولین اجرایی توجیه کافی برای رهاکردن قیمت ارز پیدا خواهند نمود.(متن خبر را اینجا بخوانید)

از سوی دیگر این نکته باید مورد توجه نمایندگان مردم در مجلس باشد که کمک به دولت چهاردهم و شخص رئیس جمهور خواست و تاکید مقام معظم رهبری است؛ معظم له در اولین دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم فرموده بودند: «بالاخره شما به عنوان برادران و خواهران عزیز نماینده‌ مجلس، یکی از کارهای مهمّتان مسئله‌ی تعامل است. من توصیه‌ مؤکّدی که اینجا یادداشت کرده‌ام، تعامل سازنده‌ با دولت جدید است. همه کمک کنند که رئیس‌جمهور منتخب بتواند وظایفی را که در قبال کشور دارد، انجام بدهد. اگر ما توانستیم جوری رفتار کنیم که رئیس‌جمهور موفّق بشود، این موفّقیّت همه‌ی ما است؛ اگر او در اداره‌ کشور، در پیشبرد اقتصاد کشور، در مسائل بین‌المللی کشور، در مسائل فرهنگی کشور به موفّقیّت دست پیدا کند، همه‌ ما به موفّقیّت دست [پیدا] کرده‌ایم؛ پیروزی او پیروزی همه‌ ما است؛ این را باید واقعاً از بن دندان باور کنیم.»

با این حال باز برخی به دنبال فعالیت‌های نمایشی بوده و هستند. هنوز استیضاح به صورت رسمی اعلام وصول نشده بود که در فضای مجازی از تعداد نمایندگانی که متقاضی استیضاح بودند سخن به میان می‌آمد. مهرداد گودرزوند – عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از جمله نمایندگانی است که نسبت به تحرکات صورت گرفته اعتراض کرد و گفت که امروز اگر ما بخواهیم صرفا به دنبال استیضاح باشیم و کشور را رها کنیم، وضعیت چه خواهد شد. البته به وضعیت اقتصادی کشور اعتراض دارم، اما اینکه برخی از نمایندگان با بیان چنین مسائلی به دنبال تبلیغات و نمایش هستند، نگاه خوبی نیست.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.