0 نظر
173 بازدید

هلگا اشمید در راه تهران

double-quot
تهران – جارپرس – تارنمای سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا (ای ای ای اس – EEAS) گزارش داد که «هلگا اشمید» دبیر کل این نهاد اروپایی، هفته جاری به ایران و کشورهای خلیج فارس سفر می کند.
کد خبر : 29996
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 23 خرداد 1398 - 4:32
هلگا اشمید در راه تهران

در گزارش روز چهارشنبه پایگاه اینترنتی “ای ای ای اس” آمده است: خانم اشمید در یک دیدار رسمی از کشورهای خلیج فارس، سفر خود را از امارات متحده عربی آغاز می‌کند و بدنبال آن عازم کشورهای عمان، قطر و ایران می‌شود.

بر اساس این گزارش، این دیدار در بحبوحه تنش‌های کنونی در منطقه انجام می‌شود و فرصتی برای تاکید بر خواسته اتحادیه اروپا در جلوگیری از تنش‌های منطقه‌ای و یافتن راهی برای تنش زدایی و ترویج مذاکره خواهد بود.

این تارنمای اروپایی افزود: به عنوان بخشی از تلاش‌های اتحادیه اروپا برای تقویت ثبات در منطقه، سفر خانم اشمید همچنین مذاکره برای حفظ توافق هسته‌ای با ایران را هدف قرار خواهد داد که همچنان یکی از ارکان کلیدی طرح منع گسترش تسلیحاتی و یک ستون اصلی امنیتی در سطح جهانی و منطقه‌ای محسوب می‌شود.

این دیدار همچنین فرصتی را برای انجام مذاکرات دوجانبه و مذاکره درباره دیگر مسائل منطقه‌ای مربوط به منافع مشترک فراهم خواهد آورد.

پس از خروج آمریکا از برجام در روز ۱۸ اردیبهشت‌ماه سال ۹۷ و بازگشت تحریم‌ها، ایران اردیبهشت ماه امسال به کشورهای باقیمانده در برجام ۶۰ روز برای اجرای تعهدات خود به‌ویژه در حوزه‌های بانکی و نفتی فرصت داد وتأکید کرد: هر زمان که خواسته‌های ما تأمین شود؛ ما نیز به همان میزان اجرای مجدد تعهدات متوقف‌شده را از سر خواهیم گرفت، اما در غیر این صورت، جمهوری اسلامی مرحله‌به‌مرحله تعهدات دیگری را متوقف خواهد کرد.

سفر اشمید‬ اولین سفر یک مقام اتحادیه اروپا بعد ازفرصت‬ ۶۰‬ روزه‬ ایران به‬ طرف‬ های‬ برجام‬ می باشد./

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.