0 نظر
131 بازدید

مسیرهای ورودی کوهستانهای تهران تا شنبه مسدودند

double-quot تهران - جارپرس - رئیس مرکز عملیات اضطراری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی و احتمال زیاد سقوط بهمن در ارتفاعات و محورهای کوهستانی استان تهران از مسدود بودن مسیرهای ورودی مبادی کوهستان تا روز شنبه - ۲۹ بهمن - خبر داد.
کد خبر : 115364
تاریخ انتشار : جمعه 28 بهمن 1401 - 11:55
مسیرهای ورودی کوهستانهای تهران تا شنبه مسدودند

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، پدارم قودجانی گفت:  باتوجه به پیش بینی سازمان هواشناسی و بارش برف قابل توجه چند روز اخیر در استان تهران و احتمال زیاد سقوط بهمن در ارتفاعات و محورهای کوهستانی استان تهران مسیرهای ورودی مبادی کوهستان مسدود است و از مردم می‌خواهیم که از هرگونه فعالیت‌های کوهنوردی و صعود به ارتفاعات خودداری کرده و آن را به زمان دیگری موکول کنند.

به گزارش شهر، وی ادامه داد: برابر هماهنگی‌های صورت گرفته، مبادی ورودی کوهستان از کلیه مسیرهای ورودی خصوصا مسیرهای مخاطره آمیز و مسدود شده مبادی کوهستان از جمله داراباد (مسیر اصلی و مسیر مدرسه سبز)-پارک جمشیدیه -گلاب‌دره- دربند – توچال – درکه- مسیر فرحزاد- مسیر حصارک- مشیر قله چین کلاغ ( سعادت آباد)- مسیر واریش( پهنه حصار و …) مسدود می باشد و از مردم می خواهیم که در ایام یاد شده از صعود به ارتفاعات خود داری کنند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.