0 نظر
179 بازدید

مراسم نمادین تشییع پیکرحضرت فاطمه(س)درنجف اشرف

double-quot

نجف اشرف-جارپرس-به مناسبت ایام حزن انگیز فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (س) صبح امروز سه شنبه آیین نمادین تشییع پیکر دخت پیامبر اسلام (ص) در نجف اشرف با حضور جمع کثیری از اهالی جنوب و مرکز عراق برگزار شد.

کد خبر : 24837
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1 اسفند 1396 - 13:15
مراسم نمادین تشییع پیکرحضرت فاطمه(س)درنجف اشرف

به گزارش جارپرس از ایرنا، در این مراسم، تشییع کنندگان پیکر نمادین حضرت زهرا (س) را از میدان ‘قیام ۱۹۲۰’ در مرکز شهر نجف اشرف تا حرم حضرت امیرمومنان علی (ع) تشییع کردند.
تعدادی از استان های جنوب و مرکز عراق نیز به مناسبت سوم جمادی الثانی، سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (براساس روایتی که قائل به شهادت حضرت فاطمه (س) در این روز است) تعطیلی رسمی اعلام کردند.
اهالی این استان ها با حضور در شهر نجف اشرف، در مراسم نمادین تشییع پیکر حضرت فاطمه زهرا (س) شرکت کردند.
مراسم تشییع نمادین پیکر حضرت فاطمه (س) برای چندمین سال متوالی است که در نجف اشرف برگزار می شود.
به همین مناسبت تدابیر امنیتی ویژه ای برای حمایت و حفاظت از مراسم در شهر نجف اشرف برگزار شده است.
شهرهای مختلف عراق به ویژه در جنوب و مرکز از جمله بغداد پایتخت عراق در طول روزهای گذشته با سیاهوپوش کردن خیابان ها و اماکن زیارتی و مساجد و حسینیه ها، شاهد آیین های مختلف عزاداری به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) بوده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.