0 نظر
237 بازدید

فردا دو سامانه بارشی وارد کشور می شود

double-quot
تهران – جارپرس – کارشناس سازمان هواشناسی اعلام کرد: طبق پیش بینی این سازمان، فردا (۲۲ فروردین) دو سامانه بارشی فعال از شمال غرب و جنوب وارد کشور می شود که ابتدا شمال غرب، غرب، جنوب شرق و شرق کشور را تحت تاثیر قرار می دهد.
کد خبر : 29159
تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 فروردین 1398 - 6:12
فردا دو سامانه بارشی وارد کشور می شود

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، فریبا گودرزی روز چهارشنبه گفت: امروز برای بخش هایی از شمال شرق و شرق بارش باران گاهی به شکل رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش بینی شده و بعدازظهر برای بخش هایی از شمال غرب، جنوب شرق و دامنه های زاگرس مرکزی و جنوبی بارش پراکنده خواهیم داشت.
وی اظهار داشت: از بعدازظهر امروز تا آخر وقت امشب در جنوب شرق و بیشتر استان های سیستان و بلوچستان و کرمان وزش بادهای شدید انتظار داریم.
وی با اشاره به ورود دو سامانه بارشی به کشور گفت: جمعه فعالیت این سامانه بر روی نیمه غربی و نوار جنوبی تقویت می شود اما سایر مناطق بارش های پراکنده خواهند داشت.
کارشناس سازمان هواشناسی افزود: شنبه هفته آینده در بیشتر مناطق کشور به ویژه در دامنه های شمالی و جنوبی البرز، دامنه های زاگرس و نوار جنوبی بارش ها تقویت می شود، یکشنبه انتظار داریم تمرکز بارش ها بر روی نیمه شرقی کشور باشد.
به گفته وی آبهای جنوبی کشور امروز و فردا مواج و متلاطم پیش بینی شده است.

*** باران بهاری در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی افزود: هوای تهران امروز صاف تا کمی ابری گاهی وزش ملایم باد خواهد داشت اما جمعه شب و روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده بارش باران های بهاری در تهران پیش بینی شده است، کمینه دمای امروز صبح پایتخت ۱۲ بود و بیشینه دمای امروز آن به ۲۲ درجه می رسد.
گودرزی گفت: شهرکرد با دمای صفر و بندرعباس با دمای ۳۳ درجه بالای صفر به ترتیب خنک ترین و سردترین نقاط کشور در ۲۴ ساعت گذشته بودند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.