0 نظر
175 بازدید

ظریف: برخی فکر می کنند اگر کنار نتانیاهو قرار بگیرند می توانند به آمال خود برسند

double-quot
تهران – جارپرس – وزیر امور خارجه گفت: برخی حکام عربی برای حفظ خود و پیشبرد اهدافشان این توهم را دارند اگر در کنار نتانیاهو قرار بگیرند می توانند به آمال خود برسند ولی نتانیاهو که با گنبد آهنین نتوانسته حتی اسرائیل را مورد حمایت قرار دهد، چطور می تواند از این کشورها حمایت کند.
کد خبر : 29885
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 خرداد 1398 - 9:15
ظریف: برخی فکر می کنند اگر کنار نتانیاهو قرار بگیرند می توانند به آمال خود برسند

«محمد جواد ظریف» که در مراسم روز جهانی قدس در جمع خبرنگاران افزود: پیام امروز این است که قدس فروشی نیست؛ قدس نه متعلق به آمریکا است که به اسرائیل ببخشد نه رژیم صهیونستی می‌تواند ادعایی بر قدس داشته باشد.

وی تصریح کرد: قدس مال مسلمان‌ها و مردم فلسطین است و هیچ کس حق ندارد که آن قبله مسلمانان را به به آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی واگذار کند یا هر اقدامی دیگری که باعث خدشه در آرمان ملت فلسطین شود، انجام دهد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی با ابراز تأسف از بیانیه سران برخی کشورهای عربی درباره ایران، تصریح کرد: چند انگشت شمار از حکام عربی برای حفظ خود و پیشبرد اهدافشان این توهم را دارند که اگر در کنار نتانیاهو قرار گیرند می‌توانند به آمال خود برسند.

ظریف تصریح کرد: نتانیاهو نتوانسته با گنبد آهنین خود حتی اسرائیل را مورد حمایت قرار دهد چطور می‌تواند از این کشورها حمایت کند.

وزیر امور خارجه گفت: بهتر است که امروز که اجلاس همکاری کشورهای اسلامی در مکه مکرمه تشکیل می‌شود به جای یاوه گویی هایی که دیشب در مورد ایران گفته واسرائیل را خوشحال کرده اند، آن کاری را انجام دهند که سازمان همکاری اسلامی برای آن ایجاد شده و آن حمایت از مردم قدس و ملت فلسطین است.
رییس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد:  امروز مسلمانان در تمام دنیا به مناسبت روز قدس جمع شدند؛ هیچ کس اجازه ندارد که قدس را از طرف مسلمانان بفروشد؛ آنهایی که به دنبال معامله قرن هستند در واقع به ورشکستگی قرن خواهند رسید و توطئه آنان با شکست روبرو خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.