0 نظر
216 بازدید

شناسایی و دستگیری یک تیم تروریستی در اطراف تهران

double-quot

تهران – جارپرس – فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد: یک تیم تروریستی صبح امروز، شنبه در اطراف تهران شناسایی و دستگیر شد.

کد خبر : 21123
تاریخ انتشار : شنبه 20 خرداد 1396 - 7:23
شناسایی و دستگیری یک تیم تروریستی در اطراف تهران

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار حسین اشتری افزود: تعدادی از افراد مرتبط با گروه های تروریستی پس از حادثه تروریستی ۱۷ خرداد با هوشیاری پلیس، سپاه، بسیج و سایر دستگاه های امنیتی دستگیر شدند.
وی به همکاری خوب مردم با نیروی انتظامی و سایر دستگاه های امنیتی در شناسایی ومعرفی ترویست ها تاکید کرد.
چهارشنبه هفته گذشته در دو حمله تروریستی جداگانه، ساختمان اداری مجلس شورای اسلامی و حرم امام خمینی (ره) هدف تیراندازی پنج مهاجم انتحاری مسلح قرار گرفت که در نتیجه آن، ۱۷ تن ، شهید و ۴۶ تن نیز مجروح شدند.
به گفته منابع امنیتی، با هوشیاری ماموران پلیس حرم مطهر امام خمینی(ره)، یکی از مهاجمان انتحاری قبل از اقدام مورد اصابت گلوله قرار گرفت و فرد انتحاری دیگر نیز خود را منفجر کرد. سه مهاجم به ساختمان مجلس هم در جریان درگیری ها به هلاکت رسیدند.
وزارت اطلاعات با افشای هویت و عکس ترویست ها اعلام کرد: «تیم عملیاتی داعش که در عملیات تروریستی حرم مطهر و مجلس شورای اسلامی مشارکت داشتند پنج تن از عناصر تروریست سابقه دار وابسته به گروه های وهابی و تکفیری بودند که پس از جذب، توسط گروهک تروریستی داعش از کشور خارج شده و در جنایات این گروهک تروریستی در موصل و رقه مشارکت داشتند.»
گروهک تروریستی داعش چهارشنبه گذشته مسئولیت حمله به ساختمان مجلس و حرم امام(ره) را بر عهده گرفته بود.
مراسم تشییع پیکر شهدای این حملات تروریستی روز جمعه در تهران برگزار شد.
تاکنون بیش از ۲۳۰ هزار شهید تقدیم انقلاب شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.