0 نظر
12 بازدید

سوگواری هزاران نفر در اسلام آباد در پی شهادت ۳۱ نفر در بمب‌گذاری انتحاری مسجد شیعیان

double-quot تهران- جارپرس-هزاران عزادار در اسلام آباد مراسم خاکسپاری ۳۱ شهید در بمب گذاری انتحاری در یک مسجد شیعیان را برگزار کردند.
کد خبر : 155863
تاریخ انتشار : شنبه 18 بهمن 1404 - 14:10
سوگواری هزاران نفر در اسلام آباد در پی شهادت ۳۱ نفر در بمب‌گذاری انتحاری مسجد شیعیان

به گزارش جارپرس ازباشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز– هزاران عزادار روز شنبه در اسلام آباد جمع شدند تا مراسم خاکسپاری ۳۱ شهید در بمب گذاری انتحاری در یک مسجد شیعیان را آغاز کنند. در همین حال ساکنان ابراز نگرانی کردند که ممکن است حملات بیشتری رخ دهد.

مردی در این مسجد در حومه پایتخت پاکستان آتش گشود و سپس بمبی را منفجر کرد که منجر به شهادت ۳۱ نفر و همچنین خودش شد و بیش از ۱۷۰ نفر را زخمی کرد. داعش در بیانیه‌ای مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

نماز تشییع برخی از قربانیان صبح شنبه در یک منطقه باز در نزدیکی مسجد تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار شد و پلیس و یک واحد از کماندو‌های ویژه در آن نگهبانی می‌دادند.

امام جماعت به عزاداران گفت: “هر کسی که این تروریسم را انجام داده، باشد که خداوند او را در جهنم بسوزاند و به خاکستر تبدیل کند. ”

در حالی که بمب‌گذاری در اسلام‌آباد که به شدت محافظت می‌شود، نادر است، این دومین حمله از این دست در سه ماه گذشته است و با توجه به افزایش ستیزه‌جویی، نگرانی‌هایی از بازگشت خشونت در مراکز شهری بزرگ پاکستان وجود دارد.

عطاالله طرار، وزیر اطلاعات پاکستان گفت که دولت در حال «ردیابی تسهیل‌کنندگان و گردانندگان» این حمله است و افزود که برخی از قربانیان همچنان به شدت مجروح و در بیمارستان بستری هستند و «بهترین خدمات درمانی ممکن را دریافت می‌کنند.»

خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان روز جمعه در ایکس پستی منتشر کرد و گفت که بمب‌گذار سابقه سفر به افغانستان را داشته است و بدون ارائه مدرک، هند همسایه را به حمایت از این حمله متهم کرد. وزارت امور خارجه هند حمله به مسجد را محکوم کرد و هرگونه دخالتی را رد کرد.

دهلی نو در بیانیه‌ای اعلام کرد: «مایه تاسف است که پاکستان به جای پرداختن جدی به مشکلاتی که بافت اجتماعی آن را آزار می‌دهد، باید با سرزنش دیگران به خاطر مشکلات داخلی خود، خود را فریب دهد.»

شیعیان، که اقلیتی در این کشور عمدتاً سنی با ۲۴۱ میلیون نفر جمعیت هستند، در گذشته هدف خشونت‌های فرقه‌ای از جمله توسط داعش و گروه سنی تحریک طالبان پاکستان قرار گرفته‌اند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.