سومین روز کاهش قیمت طلا در بازار تهران
تهران- جارپرس- قیمت طلا و مسکوکات آن برای سومین روز متوالی در بازار تهران روند کاهشی داشت به گونه ای که قیمت سکه تمام با تغییر کانال به رقم ۱۸۴ میلیون و ۵۰۰ عقب کشید.
به گزارش جارپرس از ایرنا، اتحادیه طلا و جواهر تهران به دنبال روند کاهشی قیمت طلا در بازارهای جهانی، بهای هر اونس طلا را ۴ هزار و ۶۸۴ دلار اعلام کرد که نسبت به روز گذشته ۲۰۸ دلار کاهش قیمت را ثبت کرده است. بر این اساس امروز در بازار تهران بهای هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۷ میلیون و ۹۸۳ هزار تومان اعلام شد که یک میلیون و ۲۲۹ هزار تومان کاهش قیمت داشته است.
بهای طلای ۲۴ عیار نیز با افت یک میلیون و ۶۳۹ هزار تومانی به ۲۳ میلیون و ۹۷۵ هزار تومان رسیده است.
در بازار مسکوکات طلا نیز سکه طرح جدید ۱۸۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت خورد که نسبت به دیروز ۹ میلیون و ۸۲۹ هزار تومان کاهش دارد؛ سکه طرح قدیم نیز با کاهش ۱۱ میلیون و ۲۱۲ هزار تومان ۱۷۹ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.
همچنین، نیم سکه ۹۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۵۳ میلیون تومان فروخته شد؛ بنابراین نیم سکه حدود ۴ میلیون تومان و ربع سکه یک میلیون و ۶۳۵ هزار تومان کاهش قیمت داشته است.
سکه گرمی نیز با کاهش یک میلیون و ۵۵۱ هزار تومانی به ۲۶ میلیون تومان رسیده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.






ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰