زواید سیستم اداری را شناسایی کنیم/تسهیلات وام مسکن برای مسکن اولی ها تک رقمی شد



به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در آیین اختتامیه جشنواره شهید رجایی سال ۹۵ که در سالن اجلاس سران برگزار شد، این مطلب را بیان کرد.
وی در بخشی از این سخنان افزود: سیستم اداری ما محصول محور نیست بلکه ساعت محور است. آیا واقعا پرکردن ساعت به معنای ارائه خدمت است یا محصول کار نشان می دهد که کار چقدر دقیق انجام شده است؟
**سود تسهیلات برای مسکن اولی ها ۸ و ۹٫۵ درصد شد
رییس جمهوری اعلام کرد که هدیه دولت به مناسبت هفته دولت به مسکن اولی ها این است که برای نخستین بار سود تسهیلات وام مسکن یک رقمی شده و از ۱۱ درصد کنونی به ۸ درصد برای بافت های فرسوده و ۹٫۵ درصد بافت های غیر فرسوده کاهش می یابد.
امروز اعلام می کنم برای نخستین بار سود تسهیلات وام مسکن یک رقمی می شود و باز پرداخت آن ۱۲ ساله یعنی ۱۴۴ ماه است. بنابراین امروز یک قدم برای خانه دار شدن جوانان با سود تسهیلات کم نزدیکتر می شویم.
وی اظهار داشت: رقم وام مسکن ۸۰؛ ۶۰ و ۴۰ میلیون در تهران و شهرهای کوچک و بزرگ اعلام شده بود و برای زوجین دو برابر بود که هر کدام می توانستند جداگانه این مبلغ وام را دریافت کنند.
روحانی گفت: ما همه دلمان می خواهد جوانان زودتر خانه دار شوند و این هدیه دولت برای مسکن اولی هاست.
خبر در حال تکمیل است
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰