توافق همکاری های آموزشی بین ایران و عراق

تهران – جارپرس – معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش از توافق هشت بندی همکاری های آموزشی بین دو کشور ایران و عراق خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت روابط فرهنگی و علمی با عراق، مذاکرات فشرده ای برای ماندگاری و تعمیق ارتباطات دو ملت در قالب تفاهمنامه انجام شده است.

به گزارش جارپرس از معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، رضوان حکیم زاده در خصوص نشست مشترک آموزشی با طرف عراقی اظهارکرد: برای انتقال تجربیات خود به نظام آموزشی عراق اعلام آمادگی کرده ایم.
وی تصریح کرد: در این نشست در هشت بند توافق هایی انجام شد که در قالب یک صورت جلسه آن را امضاء می کنیم و این توافقات مبنای یادداشت تفاهم جدیدی خواهد شد که وزیران آموزش و پرورش دو کشور در آینده امضاء خواهند کرد.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش این توافقات را شامل همکاری در بخش آموزش فنی و حرفه ای، آموزش معلمان، آموزش عشایری، برگزاری نمایشگاه ها، تامین تجهیزات آموزشی و نیز چاپ و تدوین کتب درسی، برگزاری جشنواره های فیلم های آموزشی و تربیتی و دوره های آموزشی برای معلمان و مربیان عراقی دانست.
حکیم زاده اضافه کرد: در این نشست بر ضرورت اصلاح محتوای برخی کتب درسی، با هدف تحکیم روابط دوستانه و صمیمی دو ملت تاکید کردیم و قرار شد فعالیت های مشترک علمی میان دو کشور در دستور کار قرار گیرد.
وی یادآور شد: طرف عراقی در خصوص توسعه روابط آموزشی، بویژه در حوزه آموزش فنی و حرفه ای و آموزش عشایری، تمایل زیادی از خود نشان داد و ما نیز برای انتقال تجربیات کشورمان به عراق، در همه زمینه ها اعلام آمادگی کردیم.
وزیر آموزش و پرورش عراق نیز در این نشست بر بهره برداری از الگوهای ایران در پیشبرد برنامه ها تاکید کرد و خواستار برداشتن گام های روبه جلو در روابط آموزشی میان دو کشور شد.
محمد اقبال الصیدلی درجلسه اعضای کمیته مشترک آموزشی ایران در بغداد، درباره همکاری ها در بخش آموزش و پرورش میان دو کشور، با بیان اینکه عراق نیازمند کسب تجربه است، بر ادامه تبادل تجربیات میان ایران و عراق تاکید کرد و تشکیل کارگروه ها و کمیته های مشترک و ادامه سفرهای کاری دو طرف را ضروری دانست.
وی، برخی تجربه های ایران را مانند مشارکت های مردمی (خیرین مدرسه ساز) مثال زد و گفت: ما با الگو گرفتن از ایران، این راه را آغاز کرده ایم.
وزیر آموزش و پرورش عراق با اشاره به سفرهای خود به ایران و بازدیدهایی که از مراکز آموزشی ایران داشته، گفت: عراق در بسیاری از طرح های سرمایه گذاری در حوزه آموزشی، از تجربه های ایران الگو گرفته است.
اقبال الصیدلی با اشاره به همزیستی و مشترکات فراوان دو کشور، خواستار تقویت روابط و تبادل هیات ها میان دو کشور شد و ابراز امیدواری کرد دو کشور در چارچوب کمیته ها و کارگروه های مشترک، در این حوزه گام های روبه جلو بردارند و عراق بتواند از تجربه های ایران در بخش های مختلف استفاده کند.
وی، جنگ، تحریم و ضعف بودجه را از عوامل عقب ماندگی کشورش در حوزه آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: سال گذشته سال سختی برای آموزش و پرورش عراق بود که خوشبختانه از آن عبور کردیم.
بر اساس این گزارش، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش قرار است با برخی مقام های آموزش و پرورش، آموزش عالی و نیز اعضای کمیسیون آموزش پارلمان عراق، درباره راه های گسترش همکاری های آموزشی دیدار و تبادل نظر کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰