0 نظر
256 بازدید

ترکیه چند روستا در شمال عراق را به تصرف خود درآورد

double-quot تهران - جارپرس - یک منبع محلی در استان دهوک امروز (سه شنبه) اعلام کرد که ارتش ترکیه چندین روستا را در کوه متین در استان دهوک در شمال عراق تحت تصرف خود درآورده است.
کد خبر : 54618
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 7 اردیبهشت 1400 - 18:51
ترکیه چند روستا در شمال عراق را به تصرف خود درآورد

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، این منبع در مصاحبه با سایت خبرگزاری المعلومه گفت: ارتش ترکیه شب گذشته اقدام به حملات و بمباران شدید کرد و عملیات هلی برن را در تعدادی از روستاها در کوه متین انجام داد.

وی ادامه داد: ارتش ترکیه روستاهای اصلی بیها، روستای بالا و برواری در مسیر به سمت الزاب را که مناطق استراتژیک مهمی هستند، تحت تصرف خود در آورد.

وی گفت: بی‌خانمان شدن ده‌ها خانواده صبح امروز به سمت مراکز شهرها در پی ورود نیروهای ترکیه به روستای آنها و نیز به دلیل ادامه بمباران‌های پراکنده ادامه داشت و دولت اقلیم کردستان نیز هیچ موضعی اتخاذ نکرده است.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.