0 نظر
9 بازدید

الجولانی شورای امنیت ملی تشکیل داد

double-quot رئیس جمهور موقت سوریه به منظور مقابله با چالش های پیش روی دولت شورای امنیت ملی تشکیل داد.
کد خبر : 149649
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 23 اسفند 1403 - 11:57
الجولانی شورای امنیت ملی تشکیل داد

به گزارش جارپرس از رویترز؛  بر اساس بیانیه دفتر رئیس جمهور سوریه، محمد الجولانی، رئیس جمهور موقت سوریه شامگاه چهارشنبه فرمانی را برای تشکیل شورای امنیت ملی این کشور صادر کرد.

این شورا تصمیمات مربوط به امنیت ملی کشور و چالش‌های پیش روی دولت را اتخاذ خواهد کرد.

الجولانی در حالی این شورا را تشکیل داده است که خود مستقیما مسئول جنایات علیه غیرنظامیان بی‌دفاع، که بیشترشان از فرقه علوی بودند، است.
در نهم مارس، الجولانی بیانیه‌ای ویدئویی منتشر کرد و مدعی شد: «ما با قاطعیت با هر کسی که در ریختن خون غیرنظامیان یا بدرفتاری با غیرنظامیان دست داشته باشد، برخورد خواهیم کرد».

او همچنین از تشکیل دو کمیته خبر داد، یکی برای تحقیق در مورد جنایات و ارائه گزارش در عرض سی روز، و دیگری برای بازگرداندن «صلح مدنی» تلاش خواهند کرد. اما بسیاری سوال می‌کنند که آیا این برای مهار خشونت کافی است یا خیر، زیرا دو عضو دیگر کمیته از تندرو‌های تکفیری هستند. علوی‌ها در دمشق و سایر اقلیت‌ها می‌ترسند که هدف بعدی آنها باشند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.