0 نظر
226 بازدید

افشای فشارهای فرانسه بر سعد حریری برای تشکیل دولت

double-quot تهران - جارپرس - یک مقام در جریان المستقبل لبنان از فشار فرانسه بر نخست‌وزیر مکلف لبنان برای تشکیل دولت جدید این کشور پرده برداشت.
کد خبر : 55623
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 اردیبهشت 1400 - 13:47
افشای فشارهای فرانسه بر سعد حریری برای تشکیل دولت

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، مصطفی علوش، معاون رئیس جریان المستقبل لبنان در سخنانی اظهار کرد: دلیل اصلی سفر ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه به لبنان ابلاغ پایان ابتکارعمل پاریس به مقامات لبنان بود.

وی همچنین ایجاد یک راه حل برای حل و فصل بحران تشکیل دولت جدید لبنان در سایه شکست ابتکارعمل فرانسه را بعید دانست.

علوش در ادامه فاش کرد که سعد حریری، نخست‌وزیر مکلف لبنان فشارهای زیادی را از طرف فرانسوی‌ها متحمل شد و آخرین مورد این فشارها پیشنهاد دیدار با جبران باسیل، رهبر جریان آزاد ملی لبنان بود که حریری انجام این دیدار را مشروط به اعلام حمایت آشکار باسیل از دولت و آمادگی او برای دادن رای اعتماد به آن کرد.

علوش طرف فرانسوی را به عدم کمک به حل و فصل بحران لبنان و اتخاذ مواضع بی‌نتیجه متهم کرد و از دیدارهای لودریان در کاخ “الصنوبر” مقر سفارت فرانسه در لبنان انتقاد کرد و گفت، احزابی که وی با آنها ملاقات کرده است، “هیچ وزن سیاسی ندارند.”

وی ادامه داد: مشکل حریری این است که او بیش از حد به فرانسوی‌ها اطمینان داشت.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.