0 نظر
267 بازدید

آصفری: وزارت خارجه وضعیت کوهنورد مفقود شده ایرانی در هیمالیا را پیگیری کند

double-quot تهران - جارپرس - نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی از وزارتخانه‌های ورزش و امور خارجه خواست تا وضعیت رضا آدینه‌وند کوهنورد مفقود شده کشورمان در راه صعود به قله هیمالیا را پیگیری کند.
کد خبر : 64671
تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 مرداد 1400 - 12:58
آصفری: وزارت خارجه وضعیت کوهنورد مفقود شده ایرانی در هیمالیا را پیگیری کند

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، محمدحسن آصفری در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری خطاب به نیکزاد نایب رئیس مجلس اظهار کرد: از تذکر شما در خصوص وضعیت آقای رضا آدینه‌وند کوهنورد مفقود شده کشورمان در راه صعود به قله هیمالیا تشکر می‌کنم.

وی اضافه کرد: چند روزی است که آنها در این ارتفاعات با مشکل مواجه شده‌اند و خانواده‌هایشان چشم‌ انتظار هستند لذا دو وزارتخانه ورزش و امور خارجه ورود کنند. حداقل کار این است که خبری از زنده بودن این ورزشکار یا خدایی نکرده درگذشت‌شان در اختیار خانواده‌شان قرار دهند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.