لزوم تشکیل ستاد هماهنگی میگو در هرمزگان/بررسی وضعیت تکثیر و پروش میگو در هرمزگان

double-quot

هرمزگان – جارپرس – طی جلسه ایی و  با حضور مدیر کل شیلات هرمزگان،مدیر کل دامپزشکی هرمزگان،مدیر کل دفتر میگو و آبزیان دریایی شیلات ایران و جمعی از تکثیر و پرورش دهندگان  استان وضعیت تکثیر و پرورش میگوی هرمزگان در راستای توسعه و بهبود وضعیت آن  مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به گزارش روابط

کد خبر : 4791
تاریخ انتشار : شنبه 25 مرداد 1393 - 11:57
لزوم تشکیل ستاد هماهنگی میگو در هرمزگان/بررسی وضعیت تکثیر و پروش میگو در هرمزگان
هرمزگان – جارپرس – طی جلسه ایی و  با حضور مدیر کل شیلات هرمزگان،مدیر کل دامپزشکی هرمزگان،مدیر کل دفتر میگو و آبزیان دریایی شیلات ایران و جمعی از تکثیر و پرورش دهندگان  استان وضعیت تکثیر و پرورش میگوی هرمزگان در راستای توسعه و بهبود وضعیت آن  مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، مدیر کل شیلات هرمزگان در این جلسه با اشاره به  بالغ بر دو هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیر کشت میگو سال ۹۳  تاکنون در استان هرمزگان گفت: برای این میزان سطح زیر کشت ظرفیت تولید بالغ بر نه هزار و ۲۰۰ تن میگو پرورشی وجود دارد.

سید پرویز محبی افزود: با توجه به پیگیری های صورت گرفته از سوی شیلات هرمزگان در استان بالغ بر هزار و ۸۰۰هکتار مزرعه در حال توسعه و احداث است که با تحقق این میزان بیش از هفت هزار ۷۰۰ تن به ظرفیت تولید میگوی استان افزوده می شود.

وی با بیان اینکه در استان هرمزگان بیش از پنجاه هزار هکتار اراضی با ظرفیت تولید میگو شناسایی شده است گفت: تاکنون تنها بین ۱۰ تا ۱۵ درصد آن تحقق پیدا کرده است که تحقق کامل آن نیازمند نگاه ویژه دستگاه های مرتبط درسطح استان و کشور است.

  • · بهبود وضعیت تکثیر و پروش میگو استان رونق همه جانبه هرمزگان را به دنبال دارد

محبی ابراز داشت: خوشبختانه استاندار هرمزگان و همچنین دولت در این زمینه نگاه های خوشبینانه و امیدوار کننده ای دارند که امید است با بهره گیری از شرایط در آینده ای نزدیک شاهد توسعه و بهبود وضعیت تکثیر وپرورش میگو در استان باشیم.

مدیر کل شیلات هرمزگان جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی داخلی و خارجی،افزایش میانگین تولید در هکتار،تجمیع و یکپارچه سازی سایت ها تکثیر و پرورش میگو و… را از عوامل مهم در بهبود و ارتقای بیش از پیش و وضعیت تکثیر و پرورش میگوی کشور خواند.

وی با بیان اینکه بهبود وضعیت تکثیر و پروش میگو استان می تواند رونق اقتصادی ،افزایش صادرات و ارز آوری،اشتغال زایی،محرومیت زدایی،توسعه همه جانبه استان و … را در هرمزگان به دنبال داشته باشد،بر لزوم تشکیل ستاد هماهنگی میگو در هرمزگان متشکل از نمایندگان شیلات،دامپزشکی،تکثیر و پرورش دهندگان و دیگر دستگاه ها و افراد ذی ربط تا کید کرد.

  • · افزایش مراکز تکثیر میگو از ملزومات صنعت میگو  استان هرمزگان

محبی با بیان اینکه باید در کنار توسعه صنعت تولید و پروش میگو نهاد های تولید مانند لارو،غذا و .. نیز باید ارتقا یابند تصریح کرد:افزایش مراکز تکثیر میگو از ملزومات صنعت میگو  استان هرمزگان است چرا که واردات لارواز خارج استان می تواند خطراتی همچون آلودگی مزارع  را به دنبال داشته باشد.

وی در ادامه همکاری بیش از پیش دامپزشکی هرمزگان با شیلات استان در مبحث صدور مجوزها،نیروهای بکارگیری شده،کنترل وضعیت بهداشتی سایت ها و  … را خواستار شد.

  • · هرمزگان جایگاه ویژه از نظر دامپزشکی و بهداشت در صنعت میگو دارد

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان نیز  با اشاره به اینکه استان هرمزگان به واسطه اینکه تاکنون عاری از بیماری خاص در عرصه میگو بوده است،گفت :استان هرمزگان از جایگاه ویژه ایی از نظر دامپزشکی و بهداشت در صنعت میگو برخور دار است.

وی افزود:  حفظ و ارتقای شرایط سالم و بهداشتی موجود در صنعت تکثیر و پروش میگوی استان هرمزگان بسیار مهم است.

غریب با بیان اینکه شیلات و دامپزشکی هرمزگان  همکاری های خوب و نزدیکی دارند خاطر نشان شد: این هماهنگی و تعامل سازنده در راستای افزایش کنترل های بهداشتی ، بهبود وضعیت تکثیر و پروش میگو باید بیش از پیش افزایش یابد.

تشکیل ستاد هماهنگی میگو،تجهیز سایت های تکثیر و پرورش میگو،تجهیز سایت ها به اتاق نگهبانی و قرنطینه،استفاده از غذاهای مرغوب ،عدم استفاده از غذاهای دست ساز و … از جمله نکاتی بودند که وی بر آنها تاکید داشت.

 

  • · تشکیل ستاد هماهنگی میگو مشکلات صنعت میگو هرمزگان را مرتفع می سازد

 

مدیر کل دفتر میگو و آبزیان دریایی شیلات ایران نیز با تاکید بر لزوم تشکیل ستاد هماهنگی میگو هرمزگان گفت :تشکیل این ستاد می تواند مشکلات زیادی را  در رابطه با صنعت میگو استان هرمزگان مرتفع سازد

امید رضا اصغری  کاهش واگذاری مدیریت بهره برداری از سایت های تکثر و پروش میگو به بخش خصوصی،افزایش کیفیت غذا،آزمایش غذای میگو قبل از استفاده انبوه،ترمیم ساختارهای فرسوده سایت های پرورش و تکثیر میگو را از عوامل مهم در بهبود وضعیت میگو استان خواند.

در ادامه  این نشست مزرعه دادران تکثیر کنندگان و پروش دهندگان میگو به تبادل نظر و همچنین بیان دیگر مسائل و مشکلات خود پرداختند که با ارائه راهکار و پاسخ های مناسب از سوی مسئولین شیلات و دامپزشکی جلسه خاتمه یافت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.