0 نظر
247 بازدید

۵۰ سال فعالیت در سطح اول سینما و تلویزیون گواه حرفه‌ای بودن «فخیم‌زاده» است

double-quot
تهران – جارپرس – حسین تراب‌نژاد گفت: داستان سریال «فوق سری» به گونه‌ای روایت شد که مخاطب نتواند پایان آن را پیش بینی کند و بعضی از سکانس‌ها تا لحظات آخر تغییر می‌کرد.
کد خبر : 8906
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 فروردین 1394 - 5:42
۵۰ سال فعالیت در سطح اول سینما و تلویزیون گواه حرفه‌ای بودن «فخیم‌زاده» است

به گزارش جارپرس به نقل از باشگاه خبرنگاران ، حسین تراب‌نژاد نویسنده‌ی سینما و تلویزیون در خصوص سریال «فوق سری» گفت: طرح اولیه‌ی این سریال از مهدیدفخیم‌‌زاده ارائه شد و وی می‌خواست سریالی بر مبنای خلافکاری بسازد که خود را شبیه یک سرهنگ نیروی انتظامی کرده است و برای نگارش و ساخت چنین سریالی۲ سال تلاش کرد.
وی در ادامه افزود: وقتی کار کلید خورد ۸ قسمت سریال آماده بود.فخیم‌زاده تنها کارگردان و بازیگری است که سر صحنه‌هایش وسواس و حساسیت زیادی روی فیلمنامه نشان می‌داد گاهی اوقات جزئیات متن در آخرین لحظات تصویر برداری تغییر می‌کرد اما کلیات از قبل مشخص بود.
این نویسنده پیرامون نحوه‌ی همکاری با فخیم‌زاده اظهار داشت: من و فخیم‌زاده ۲ سال پیش کاری مشترک داشتیم که به سرانجام نرسید اما موجب شد فخیم‌زاده با قلم من آشنا شود و از آن خوشش بیاید.
وی ادامه داد: فخیم‌زاده در فیلم و سریال سازی کاملا حرفه‌ای است و ۵۰ سال حضور وی در سطح اول سینما و تلویزیون ایران این امر را گواهی می‌دهد معمولا بازنویسی فیلمنامه توسط کارگردانان همکاری زیادی با آن دارد می‌کند اما فخیم‌زاده این کار را به گونه‌ای انجام داد که پایان کار برای مخاطب غیر قابل پیش بینی شد.
تراب‌نژاد در پایان خاطر نشان کرد: هدف داستان نمایش پیروزی حق بر باطل بود و تا جایی که اطلاع دارم تعداد مخاطبانی که از سریال خوششان آمده بود بیشتر از سایرین بود خود من نیز از نتیجه و بازی بازیگران رضایت کاملی داشتم و بعد از این سالها دومین اثری بود که به دلم نشست.
انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.