0 نظر
236 بازدید

چین برای شرکت های بزرگ تولید کننده هواپیما خط و نشان کشید

double-quot
پکن – جارپرس – شرکت هواپیمایی تجاری چین روز سه شنبه اعلام کرد: تولید انبوه هواپیماهای مسافری بومی خود را از اواخر سال جاری میلادی آغاز می کند.
کد خبر : 8369
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 5 اسفند 1393 - 6:06
چین برای شرکت های بزرگ تولید کننده هواپیما خط و نشان کشید

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، اعلام این خبر پس از آن صورت گرفت که چین به تازگی، کار مونتاژ نخستین هواپیمای مسافری بومی خود با نام «سی ۹۱۹» را به پایان رسانده است.

این هواپیمای بزرگ تولید چین قرار است نخستین پرواز آزمایشی خود را در سال جاری میلادی انجام دهد و کارشناسان تحقق این مهم را نوعی خط و نشان کشیدن چین برای شرکت های هواپیمایی بزرگی چون ایرباس و بویینگ می دانند.

خبرگزاری چینی «شین هوا» در گزارشی نوشت: شرکت های قطعه ساز داخلی چین اوایل ماه جاری میلادی بخش های دم هواپیما و بدنه انتهایی آن را تحویل شرکت ملی هواپیمایی این کشور داده اند.

تاکنون سفارش خرید ۴۵۰ فروند از این هواپیماها توسط ۱۸ خریدار از کشورهای مختلف ارائه شده است.

هواپیمای «سی ۹۱۹» دومین مدل هواپیمای بزرگ چین است که با اتکا به توان داخلی طراحی و ساخته می شود.

موتور جدید با مصرف کم، سر و صدای پایین تر، ایجاد آلایندگی کمتر و قابلیت دوام پرواز بیشتر از ویژگی های این هواپیما اعلام شده است.

این هواپیما برای مسافت های کوتاه و متوسط طراحی شده و ۳۸٫۹ متر طول و ۳۵٫۸ متر عرض دارد.

کارشناسان چینی معتقدند ورود این هواپیمای به بازار صنعت هوایی می تواند به فروش هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷، ایرباس ۳۲۰ و ایرباس ۳۱۹ که با این هواپیمای چینی در یک شاخه قرار دارند، صدمه بزند.

هواپیمای مسافری «سی ۹۱۹» که در دو مدل ۱۶۸ و ۱۵۶ نفره ساخته می شود، قرار است با هواپیماهای شرکت های بوئینگ و ایرباس در مسافت های متوسط رقابت کند.

بنابر اعلام شرکت ایرباس، چین در یک دهه آینده بزرگترین بازار داخلی هوانوردی را از آن خود خواهد کرد.

ایرباس پیش بینی کرد که چین بین سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۳۳ میلادی، به بیش از پنج هزار و ۳۰۰ فروند هواپیمای مسافری جدید نیاز داشته باشد که ارزش کل بازار داخلی چین را به ۸۲۰ میلیارد دلار می رساند.

انتظار می رود بازار داخلی چین تا ۲۰ سال آینده، ۱۷ درصد از سهم جهانی را به خود اختصاص دهد.

گرچه تحلیلگران معتقدند هواپیمای «سی ۹۱۹» می تواند در بازار چین سهم قابل توجهی داشته باشد، اما سال ها طول می کشد تا توان رقابت با ایرباس و بوئینگ را بدست آورد.

این هواپیما که شرکت سازنده آن قصد دارد سالانه ۱۵۰ فروند از آن را تولید کند، با همکاری شرکت های خارجی مانند «سافران» فرانسه، «جنرال الکتریک» آمریکا و «آریتکس» اسپانیا ساخته می شود.

دولت چین همچنین در تلاش است تا با معرفی مدل جدید هواپیمای مسافری دو موتوره توربینی خود که توانایی جابجایی مسافران کمتری را دارد، ضمن جذب مشتریان جدید، یک سوم بازار هواپیماهای توربینی دو موتوره دنیا را بدست آورد.

صنعت هواپیماسازی در کشور پهناور چین در سال های اخیر رشد قابل ملاحظه ای داشته و این کشور توانست با تولید انواع هواپیماهای کوچک و بزرگ به رقیبی جدی برای کشورهای صاحب نام در صنعت هوانوردی تبدیل شود.

چین پیشتر نیز از همکاری خود با روسیه جهت ساخت هواپیماهای مسافری غول پیکر و دور پرواز خبر داده بود.

این کشور چند سالی است با راه اندازی مراکز پژوهشی، علمی و فنی، همکاری های گسترده ای را با کشورهای مختلف شروع کرده و تلاش دارد برای ساخت محصولات مربوط به صنعت هوا فضا بیشتر از محصولات بومی استفاده کند.

چین پیشتر نیز قراردادی با شرکت هواپیمایی خصوصی «هنان ابروی ایرکرافت» روسیه منعقد کرد که بر اساس آن مقرر شد کارخانه این شرکت هواپیماسازی تا سال ۲۰۱۸ در شهر «ژنگ ژو» مرکز استان «هنان» راه اندازی شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.