0 نظر
169 بازدید

طرح تبدیل پسابها به اب قابل مصرف در بابل

double-quot

ساری – جارپرس – مدیر پژوهشکده نانو فن آوری بابل از طرح تبدیل شیرابه های زباله به آب قابل مصرف خبر داد.   به گزارش خبرنگار جارپرس از ساری ، محمد جهانشاهی عصر یکشنبه در مرکز پژوهشکده نانو فن آوری دانشگاه نوشیروانی بابل اظهار داشت : تنها تصفیه خانه نانو فیلتراسیون ترکیبی با اعتباری بیشتر

کد خبر : 8125
تاریخ انتشار : دوشنبه 20 بهمن 1393 - 7:46
طرح تبدیل پسابها به اب قابل مصرف در بابل

ساری – جارپرس – مدیر پژوهشکده نانو فن آوری بابل از طرح تبدیل شیرابه های زباله به آب قابل مصرف خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار جارپرس از ساری ، محمد جهانشاهی عصر یکشنبه در مرکز پژوهشکده نانو فن آوری دانشگاه نوشیروانی بابل اظهار داشت : تنها تصفیه خانه نانو فیلتراسیون ترکیبی با اعتباری بیشتر از یک میلیارد و ۱۳۰ میلیون در منطقه کیاسر در حال بهره برداری است.

 

وی بابیان اینکه مازندران تنها استانی است که سند توسعه فن آوری نانو را خودش تولید کرده است گفت: مسوولیت در حوزه آب و محیط زیست به دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل واگذار شده است.

 

جهانشاهی ادامه داد : ما تنها دانشگاه شهرستانی در ایران هستیم که متولی حوزه آب و محیط زیست در منطقه آسیا و اقیانوسیه شده ایم.

 

وی افزود: پژوهشکده فن آوری نانو بطور عمیق وارد این حوزه شده و تولید خود را با خط تولید نانو فیلتراسیون برای تصویه پسابها انجام داده است.

 

جهانشاهی گفت : برای راه اندازی کارخانه تولید غشاها به ۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیازمند هستیم.

 

ایجاد کارگروه برای حمایت از توانمندهای استان

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران ضمن پیشنهاد اینکه باید یک کارگروه پیرامون حوزه های مختلف نیازمندی و توانایی دانشگاهی ومطالبات سازمان های اجرایی ایجاد شود گفت : نقطه اولیه در این زمینه ، حرکت به سوی کار تلفیقی وتعیین نیازهای انسانی با ظرفیت عظیم آن است.

 

یونسی با اشاره به کم توجهی به علوم نظری در کشور گفت : از جمله مشکلات کشور ما به طور عام و مشکلات استان بطور خاص کم توجهی به علوم نظری می باشد.

 

معاون سیاسی امنیتی استاندار ادامه داد : ایران جزو ۲۰ کشور عالم پرور دنیا است و ما در بسیاری از علوم مانند : علوم فضایی ، دانش های بنیادی و شبیه سازی حیوانات جزو کشورهای پیشرفته جهان هستیم؛ همچنین بسیاری از فرهیختگان آی تی دنیا ایرانی هستند.

 

آمادگی مجلس برای حل بحران زباله

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ایام الله دهه فجر گفت : انقلاب ایران یک حقیقت انکار ناپذیر است که شعار ما می توانیم در آن محقق شد و مصداق آن هم بحث انرژی هسته ای است.

 

حسین نیاز آذری ادامه داد : ما در سی وششمین سالگرد انقلاب اسلامی و با شعار عزم ملی و مدیریت جهادی قصد داریم تلاشی وافر در راستای تحقق این امر داشته باشیم.

 

وی با اشاره به معضل زباله در استان اظهار داشت : مازندران شرایط مساعدی در بحث زباله ندارد و ما حمایت خود را در حل این بحران اعلام می کنیم.

 

نیاز آذری ادامه داد : استانداران و فرمانداران با یک شیوه جدی از این تکنولوژی و ظرفیت استفاده کنند تا این مشکل حل شود.

 

وی با اشاره به اینکه مجلس نیز آمادگی کامل برای کمک به حل این بحران را دارد اظهار کرد : خواست ما این است که همه شهرداری ها این طرح را به صورت پایلوت اجرا کنند تا این تراوش فکری ، جامعه را پوشش دهد.

 

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی افزود : ما باید بحث تجاری سازی این تکنولوژی را فراهم کنیم تا بتوان از این ظرفیت استفاده ویژه ای کرد.

 

نیاز آذری گفت : ما راهی جز قوی شدن نداریم و کشور می تواند روی پای خودش بایستد.

 

تشکیل معاونت علمی و فن آوری برای حمایت از نخبگان

نماینده مردم نوشهر وچالوس در مجلس شورای اسلامی گفت : درکشور ما به ازای هر ۸ هزار ایده ، یک ایده تبدیل به ثروت و کالا می شود و این در حالی است که در دنیا به ازای هر۳۵۰ ایده ، یک ایده تبدیل به ثروت می شود و با توجه به این وضعیت ، تشکیل معاونت علمی و فن آوری برای حمایت از پروژه های شکل گرفته توسط نخبگان در حال تعریف است.

 

قاسم احمدی لاشکی با اشاره به اینکه پنج استان اصفهان ، آذربایجان شرقی ، خراسان رضوی ، یزد و بوشهر به مناطق علم و فن آوری پیوسته اند، ادامه داد : غفلت در این حوزه و کاستی در جذب اعتبار در مازندران بیشتر مشهود است.

 

وی با بیان اینکه اعتبارات را همان پنج استان گرفته اند ادامه داد : ما هنوز اندر خم پارک علم وفن آوری هستیم ؛ شعار زیبا می دهیم اما هنوز در عمل مانده ایم.

 

احمدی لاشکی ضمن اظهار خرسندی از اینکه در بررسی طرح و لایحه سال جدید تمامی دستگاهها ملزم شدند یک درصد از بودجه هاشان را به علم وفن آوری اختصاص دهند افزود : این موضوع به اطلاع دیوان محاسبات رسیده است که این دیوان باید با جدیت این موضوع را بررسی کند.

 

احمدی ضعیف بودن “آرندی” در مازندران را یکی از مشکلات استان دانست و ادامه داد: در بازدیدی که از یکی از شرکت های چینی داشته ام ۷۲هزار نفر از ۱۵۰هزار نفر نیروهای شرکت در بحث “آرندی” فعال بوده اند و این وضعیت برای ما یک هشدار است و اگر بخواهیم در نقطه اول بمانیم فروش ما مطلوب نخواهد بود .

 

وی تصریح کرد : مهندس نبیان معاون عمرانی استاندار باید در این حوزه ورود کرده وشهرداری ها را نیز سهیم کند تا سلیقه ای عمل نکنند.

 

احمدی افزود : بسیاری از شرکت های دنیا از نظر فنی از یک تا۹ درجه بندی می شوند و حقوق درجه ۹ به اندازه وزیر می باشد.

 

وی گفت : ما به دانشگاه نسل سوم نیاز داریم و باید چگونه ساختن را آموزش بدهیم تا انشالله به سر منزل مقصود برسیم.

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.