0 نظر
149 بازدید

پاکسازی خیابان ۲۰ متری افسریه با حضور دانش آموزان منطقه ۱۵تهران

double-quot

تهران – جارپرس – طی مراسمی با حضور مسئولان منطقه ای و دانش آموزان خیابان ۲۰ متری افسریه بعنوان محور نمونه منطقه ۱۵ در راستای تحقق اهداف کمپین آسمان آبی، هوای پاک پاکسازی شد. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵ تهران ، علی باقری شهردار ناحیه ۵ ضمن اعلام این خبر گفت:

کد خبر : 7869
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 7 بهمن 1393 - 12:26
پاکسازی خیابان ۲۰ متری افسریه با حضور دانش آموزان منطقه ۱۵تهران
تهران – جارپرس – طی مراسمی با حضور مسئولان منطقه ای و دانش آموزان خیابان ۲۰ متری افسریه بعنوان محور نمونه منطقه ۱۵ در راستای تحقق اهداف کمپین آسمان آبی، هوای پاک پاکسازی شد.

به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵ تهران ، علی باقری شهردار ناحیه ۵ ضمن اعلام این خبر گفت: در این مراسم دانش آموزان با هدف افزایش مشارکت شهروندان در مدیریت شهری خیابان ۲۰ متری افسریه را پاکسازی کردند و به ترغیب کسبه و اصناف این راسته به تفکیک زباله پرداختند.

وی در تشریح این مراسم افزود: دانش آموزان با مراجعه به مغازه ها و پاساژها به تشریح برنامه های بازیافتی شهرداری پرداختند و با همکاری کسبه زباله های خشک و تر را هم از جدا کردند.

باقری ادامه داد: پیش از این همکاران باریافت به کسبه مراجعه کرده و با تحویل مخازن زباله خشک به آنها آموزش های لازم را ارائه داده بودند و فعالیت دانش آموزان مکمل فعالیت آموزشگران بازیافت و به منظور تشویق اصناف برای تفکیک زباله از مبدأ بوده است.

براساس این گزارش، این مراسم با همکاری ادارات اجتماعی، خدمات شهری، فضای سبز و بازیافت به اجرا درآمد و در آن شرکت کنندگان با در دست داشتن پلاکارد و بنرهایی در حمایت از حذف آلودگی های زیست محیطی و با شعار «ما زمین را پاک می خواهیم» در طول مسیر راهپیمایی اقدام به جمع آوری زباله های پراکنده در خیابان کردند.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.