0 نظر
207 بازدید

افتتاح پایگاه مدیریت بحران شهید ابراهیمی( دو کوهه) در منطقه ۱۳ تهران

double-quot

تهران – جارپرس – مراسم افتتاحیه پایگاه مدیریت بحران شهید ابراهیمی( دو کوهه) در حاشیه بزرگراه دوران واقع در ناحیه ۴ منطقه ۱۳ تهران با حضور رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و هیات همراه ،شهردار و معاونین منطقه ۱۳،دبیران شورایاری ، اعضای ستاد بحران منطقه و گروه های دوام منطقه برگزار شد.

کد خبر : 7507
تاریخ انتشار : شنبه 20 دی 1393 - 10:21
افتتاح پایگاه مدیریت بحران شهید ابراهیمی( دو کوهه) در منطقه ۱۳ تهران
تهران – جارپرس – مراسم افتتاحیه پایگاه مدیریت بحران شهید ابراهیمی( دو کوهه) در حاشیه بزرگراه دوران واقع در ناحیه ۴ منطقه ۱۳ تهران با حضور رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و هیات همراه ،شهردار و معاونین منطقه ۱۳،دبیران شورایاری ، اعضای ستاد بحران منطقه و گروه های دوام منطقه برگزار شد.
به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ تهران ، پایگاه مدیریت بحران شهید ابراهیمی( دو کوهه) به همت ستاد مدیریت بحران ،با کمک معاونت فنی و عمران منطقه و با تجهیزات اضطرای از قبیل چادرهای اسکان، شیلتر باکس، سرویس های بهداشتی، برانکادر، بیل و کلنگ ، الوار و، موتور برق و… با همکاری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افتتاح شد.
احمد صادقی رئیس سازمان در این مراسم اعلام کرد: مدیریت بحران جامعه محور به نقش و حضور پر رنگ مردم در تحقق شهر تاب آور و ایمن توجه دارد و تشکیل گروه های مردمی داوطلب واکنش اضطراری محله (دوام) طی سال های گذشته اقدامی موثر از سوی شهرداری تهران در همین حوزه است.
وی افزود : بر مبنای اجرایی کردن اهداف شهرداری تهران باید هر محله از یک پایگاه مدیریت بحران برخوردار شود. کارکرد این پایگاه های محلی علاوه بر ذخیره اقلام امداد و نجات به میزان ۲ درصد جمعیت محله براساس استاندارد رایج جهانی، استقرار ستاد مدیریت بحران ناحیه است که این دفاتر به طور مرتب در حوزه شناسایی مخاطرات ،آموزش شهروندان و ارتقای آمادگی عمومی فعال خواهند بود.
جانشین شهردار در ستاد مدیریت بحران شهر تهران، استقبال شهروندان از مشارکت در طرح های آموزشی و آمادگی در برابر حوادث و سوانح را قابل توجه و مایه دلگرمی دست اندرکاران این حوزه خواند و گفت: به میزانی که در شرایط عادی برای افزایش شاخص های ایمنی شهر تلاش نمائیم ، در روز حادثه آمار تلفات و خسارات کاهش خواهد یافت و جامعه هزینه کمتری می پردازد . در واقع سرمایه گذاری در این حوزه منجر به نجات جان انسان ها در روز حادثه می شود.
در ادامه هادی ذاکری شهردار و رئیس ستاد مدیریت بحران منطقه ۱۳ در این مراسم افتتاحیه گفت: پایگاه های مدیریت بحران احداث شده در نواحی تهران باید به کارکردهای اصلی خود بازگردند. وی افزود: در حال حاضر ناحیه یک این منطقه با وجود تراکم و غلبه بافت فرسوده فاقد پایگاه مدیریت بحران و ایستگاه آتش نشانی است که زمین مناسب برای ایستگاه آتش نشانی تامین شده و در آینده زمین مناسب برای احداث پایگاه مدیریت بحران تدارک دیده خواهد شد. ذاکری در بخش دیگر سخنانش از گروه دوام منطقه به دلیل حضور موثر و مستمر در اجرای برنامه های بحران تقدیر کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.