کارمند سابق وزارت انرژی آمریکا به اتهام تلاش برای فروش اسرار دولتی به ایران بازداشت شد


کد خبر : 9370
تاریخ انتشار :
شنبه 19 اردیبهشت 1394 - 5:04

به گزارش جارپرس به نقل از باشگاه خبرنگاران از خبرگزاری فرانسه،مقامات آمریکایی مدعی شدند یکی از کارمندان سابق وزارت انرژی این کشور به اتهام تلاش برای هک کردن رایانه های دولتی و فروش اطلاعات هسته ای این کشور به ایران، چین و ونزوئلا بازداشت شده است.
این مقامات افزودند چارلز هاروی اکلستون ۶۲ ساله که در کمیسیون نظارت هسته ای هم کار می کرد در عملیات مخفی پلیس فدرال امریکا (اف بی آی ) بازداشت شد. این عملیات بعد از آن شروع شد که اکلستون وارد یک سفارتخانه خارجی شد و اطلاعات طبقه بندی شده ای تحویل آنها داد.
اکلستون به ماموران مخفی اف بی ای که به عنوان نمایندگان کشوری که از آن نام برده نشده است با او تماس گرفته بودند پیشنهاد کرد که ایمیل های تقلبی که حاوی بدافزاری بود که می توان از آن برای به دست آوردن اطلاعات هسته ای طبقه بندی شده استفاده کرد طراحی و آنها را برای کارمندان وزارت انرژی ارسال کند.
اکلستون که در ارتباط با چهار اتهام با حداکثر ۵۰ سال زندان روبروست همچنین پیشنهاد کرد که در مقابل دریافت پول اطلاعات حساس ارائه کند.
جان کارلین دستیار دادستان کل آمریکا گفت :« همانگونه که در کیفرخواست ادعا شده است اکلستون تلاش کرد به سامانه های رایانه ای دولت امریکا که حاوی اطلاعات مربوط به سلاح های هسته ای هستند با نیت اجازه دادن به کشورهای خارجی جهت دسترسی به این اطلاعات نفوذ و از آنها بهره برداری کند.»
بر اساس اسناد اف بی آی که خبرگزاری فرانسه موفق به رویت آنها شد « اکلستون در پاسخ به این سوال که اگر کشور الف به دست یافتن به اطلاعات دولت امریکا که او آنها را عرضه می کرد علاقمند نبود او چه کار می کرد گفت در آن صورت او به چین ، ایران یا ونزوئلا روی می آورد چون معتقد بود این کشورها به این اطلاعات علاقمند هستند.»
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰