0 نظر
362 بازدید

گروه های تروریستی در لیبی به سلاح های شیمیایی دست پیدا کردند

double-quot
تهران – جارپرس – پایگاه خبری ‘۲۴’ امارات روز شنبه نوشت: گروه های تندرو مسلح در لیبی به مقادیری سلاح های شیمیایی موجود در جنوب و مرکز این کشور که از زمان حکومت ‘معمر قذافی’ بجای مانده، دست پیدا کردند.
کد خبر : 8303
تاریخ انتشار : شنبه 2 اسفند 1393 - 10:59
گروه های تروریستی در لیبی به سلاح های شیمیایی دست پیدا کردند

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، این نشریه خبری به نقل از یک مقام نظامی لیبی بدون ذکر نام وی، افزود: بیم آن می رود که این سلاح های شیمیایی شامل گاز ‘خردل’ و ‘سارین’ به دست گروه تروریستی ‘داعش’ بیفتد که سعی دارد پس از سربریدن ۲۱ مصری مسیحی، دوباره نامش بر سرزبان ها افتاده و جلب نظر کند.

این مقام نظامی لیبیایی اضافه کرد که معمر قذافی قبل از رفتنش حدود یک هزار تن مواد که برای ساخت سلاح های شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد و نیز ۲۰ تن گاز خردل که موجب سوختن پوست می شود و هزاران بمب گازی دیگر را در این مناطق مختلف این کشور رها کرده بود.

به گفته وی، طبق توافق بین المللی سال ۲۰۰۴ میلادی قرار بود، این انبارهای سلاح نابود شوند، اما به دلیل شروع انقلاب علیه قذافی تنها حدود ۶۰ درصد از آنها از بین رفته است.

گزارش های خبری حاکی است که سلاح های شیمیایی همچنین در محوطه پایگاه نظامی تمنهنت و منطقه های سوکنه، هون و ودان قرار داشته که شبه نظامیان مقادیر زیادی از آن را به سرقت برده اند.

این پایگاه خبری افزود که شبه نظامیان لیبی همچنین با انتشار یک ویدئو نشان دادند که در حال آزمایش سلاح های شیمیایی هستند که از انبارهای ارتش قذافی در منطقه مشروع اللوز به دست آورده اند.

بنابر این گزارش، این سلاح ها در نزدیکی شهر مزده در ۱۶۰ کیلومتری پایتخت آزمایش شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.