ریه مشهد تشنه است



وی بیان کرد: به رغم اجرای آبیاری تحت فشار در باغ ملک آباد تنها آب مورد نیاز دوسوم از این باغ قابل تامین شده لذا یک سوم باقیمانده با بی آبی شدید مواجه است.
سرپرست موسسه باغهای آستان قدس رضوی در ادامه گفت: ۳۵ درصد از فضای سبز شهر مشهد متعلق به باغهای آستان قدس رضوی است.
وی افزود: این باغها در مجموع با مساحتی بیش از ۷۰۰ هکتار در درون مناطق شهری نقش موثری در ارتقاء وضعیت زیست محیطی و تولید اکسیژن مورد نیاز برای شهروندان و زائران بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) دارند.
صادقی گفت: بیش از ۹۰ درصد سطح باغهای زیر پوشش این موسسه مجهز به سامانه آبیاری تحت فشار و قطره ای شده است.
وی افزود: حفظ و توسعه فضای باغها و سرسبزی و سبز نگهداشتن درختان در دستور کار مسوولان آستان قدس رضوی قرار گرفته لذا تلاش می شود با رعایت صرفه جویی در مصرف آب در توسعه هر چه بیشتر فضاهای سرسبز همت گماشته شود.
سرپرست موسسه باغهای آستان قدس رضوی گفت: با توجه به بحران آب در کل ایران و بطور خاص در مناطق شمال شرقی کشور اجرای سامانه آبیاری قطره ای سبب بهینه سازی و صرفه جویی درصد بالایی از منابع آبی می شود.
وی همچنین با اشاره به مشکلات موجود در حفظ باغهای این موسسه با توجه به قرار گرفتن آنها در محدوده بافت شهری و مسکونی افزود: این اهتمام در حالی از سوی مسوولان آستان قدس مورد تاکید قرار گرفته که هم مشکلات بخش کشاورزی و هم غیرکشاورزی بر بدنه این موسسه فشار وارد می کند.
صادقی گفت: کمبود منابع آب مهمترین عامل تهدیدکننده حفظ و توسعه باغهای آستان قدس رضوی است. هم اینک ۳۲۳ لیتر دبی آب این موسسه صرف آبیاری باغها می شود در حالی که با توجه به نیاز واقعی حداقل ۳۰۰ لیتر کمبود آب در ثانیه داریم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰