راه بیپایان بهداشت و درمان کشور / افتتاح یکهزار خانه بهداشت روستایی در سال ۹۴

ساری – جارپرس – سفر دو روزه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مازندران، با افتتاح همزمان یکهزار خانه بهداشت روستایی در کشور به پایان رسید اما این پایان راه نیست و در سال ۹۴ نیز، یکهزار خانه بهداشت دیگر در کشور افتتاح میشود. به گزارش جارپرس ، سید حسن قاضیزاده هاشمی وزیر

ساری – جارپرس – سفر دو روزه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مازندران، با افتتاح همزمان یکهزار خانه بهداشت روستایی در کشور به پایان رسید اما این پایان راه نیست و در سال ۹۴ نیز، یکهزار خانه بهداشت دیگر در کشور افتتاح میشود.
به گزارش جارپرس ، سید حسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شب گذشته به اتفاق هیئت همراه وارد فرودگاه ساری شد و مورد استقبال استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار گرفت.
بر اساس برنامه، بیمارستان ریفرال قلب مازندران (ساری)، نخستین مکانی بود که باید با حضور وزیر بهداشت افتتاح میشد.
پروژه اورژانس مرکز قلب حضرت فاطمه زهرا (س) و بخش مراقبتهای ویژه، در سه طبقه ساخته شده که در مجموع شامل ۷۰ تخت اورژانس و CCU اطفال و بزرگسالان است.
پروژه مهم با صرف ۹ میلیارد تومان هزینه ساخت و تجهیز، به بهرهبرداری رسمی رسید تا بخش زیادی از جای خالی تختهای اورژانس و مراقبتهای ویژه این مرکز را پر کند.
افتتاح کلینیک دندانپزشکی طوبی در ساری
افتتاح کلینیک دندانپزشکی مرحوم باغبان شهرستان ساری، دیگر پروژهای بود که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهرهبرداری رسمی رسید.
کلینیک دندانپزشکی ساری با صرف ۲٫۵ میلیارد تومان هزینه ساخت و تجهیز، به مناسبت گرامیداشت سی و ششمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی، تقدیم جامعه هدف شد.
افتتاح اورژانس بیمارستان شهید زارع ساری
افتتاح ساختمان جدید اورژانس مرکز درمانی شهید زارع (سوانح و سوختگی) ساری نیز دیگر برنامه کاری شب گذشته قاضیزاده هاشمی در مازندران بود.
مرکز درمانی شهید زارع ساری دارای دو بخش سوختگی و رواندرمانی است که تنها بیمارستان تخصصی مازندران در هر دو بخش بوده و حتی بیماران استانهای همجوار را نیز پذیرش میکند.
اورژانس جدید این بیمارستان هم بزرگتر از اورژانس قدیمی و هم دارای امکانات بهتر از جمله چهار تخت بستری و دو تخت ایزوله است.
افتتاح مرکز بهداشتی درمانی سورک
برنامههای امروز وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با افتتاح مرکز بهداشتی درمانی شبانهروزی «سورک» در شهرستان میاندورود آغاز شد.
هزینه ساخت این پروژه به میزان یک میلیارد تومان را حاجمصطفی آشوری یکی از خیران کشورمان به عهده گرفت، دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان را به تجهیز این پروژه اختصاص داد تا با راهاندازی بخشهای زنان و زایمان، اطفال، قلب و عروق و جراحی، نظر جامعه هدف را جلب کند.
به صدا درآمدن همزمان زنگ آغاز نیمسال تحصیلی جدید بهورزان
یکی از برنامههایی که در حاشیه سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مازندران انجام شد، به صدا درآوردن زنگ آغاز نیمسال تحصیلی دوم دانشکده پرستاری بهشهر بود تا به صورت متمرکز، آغازی برای سال تحصیلی جدید بهورزان در سراسر کشور باشد.
افتتاح همزمان یکهزار خانه بهداشت روستایی در کشور
مهمترین برنامه کاری سید حسن قاضیزاده هاشمی در سفر به مازندران، افتتاح همزمان یکهزار خانه بهداشت روستایی در سراسر کشور بود که آیین بهرهبرداری از این پروژهها، به طور نمادین در خانه بهداشت روستای «زرندین» شهرستان نکا برگزار شد.
در این مراسم، تندیس بهرهبرداری از یکهزار خانه بهداشت روستایی در سراسر کشور نیز به دست قاضیزاده هاشمی و با حضور آیتالله طبرسی نماینده ولیفقیه در مازندران، استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین جمع زیادی از مسئولان استانی و شهرستانی، رونمایی شد.
این برنامه که به طور مستقیم از شبکههای سلامت و تبرستان سیمای جمهوری اسلامی ایران قابل دریافت بود، خیلی از شهروندان نکایی را ذوقزده کرده و به محل افتتاحیه کشاند.
آغازی در پایان یک راه
سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مازندران تمام شد و پرونده پروژههای عمرانی و خدماتی حوزه بهداشت و درمان در دههفجر ۹۳ این استان نیز بسته شد اما این راه را نهایتی نیست و بهزودی شاهد افتتاح پروژههای دیگری در راستای طرح تحول سلامت در این استان خواهیم بود.
به عنوان مثال، هرچند افتتاح ۱۳۰ خانه بهداشت از جمع یکهزار خانه بهداشت کشور در مازندران انجام شد اما ۲۰ خانه بهداشت دیگر نیز در آستانه بهرهبرداری رسمی قرار دارد.
نقش غیرقابل انکار جهاد سازندگی و سپاه در پروژههای بهداشت و درمان
در لایههای اصلی سخنان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین افتتاح همزمان یکهزار خانه بهداشت روستایی کشور، به نقش جهاد سازندگی و سپاه باید اشاره کنیم که در ساخت خانههای بهداشت روستایی به چشم میخورد، ساخت ۱۳۰ خانه روستایی در مدت حدود پنج ماه در مازندران و یکهزار خانه بهداشت در سراسر ایران، جز با کار جهادی و حضور نیروهای جهادی و بسیجی امکانپذیر نبوده است.
نقش نیروهای جهادی در طرح تحول سلامت، قابل انکار نیست و شاید حوزه بهداشت و درمان را باید تنها حوزهای بدانیم که استانداران، نمایندگان مجلس، نمایندگان ولیفقیه، مسئولان و مردم، مشارکت و تعامل قابل توصیفی با یکدیگر دارند زیرا سلامت و تندرستی، شوخیبردار نیست.
تعبیر وزیر بهداشت از سپاه و جهاد سازندگی به عنوان دو بال که متشکل از جوانان انقلابی است، در واقع یک حقیقت است زیرا در گذشته نیز فعالیتهایی از این دست با حضور همین طیف جهادی انجام میشد و به گفته قاضیزاده هاشمی، احیای جهاد سازندگی، نسیم تازهای از خدماترسانی را در کشور ایجاد کرده است.
ورود جدی دولت یازدهم در طرح تحول سلامت
ورود جدی دولت یازدهم در طرح تحول سلامت، تقدم بهداشت بر درمان، پذیرش دانشجویان پزشکی از نیروهای بومی، ساماندهی ۲ میلیون حاشیهنشین از مجموع ۱۰ میلیون حاشیهنشین، واقف بودن به مشکلات پزشک خانواده، نبود سیستم ارجاع در شرایط فعلی، تاکید بر اهمیت نظام ارجاع در طرح تحول سلامت، پرداخت ۹۰ درصد هزینههای درمان بیماران صعبالعلاج توسط دولت، تلاش برای ساخت مرکز سرطان پیشرفته در مازندران و تلاش برای فعالیتهای بهداشتی و درمانی در بخش دندانپزشکی، گلچینی از سخنان سیدحسن قاضیزاده هاشمی در سفر به مازندران است.
وی همچنین علت افتتاح نشدن بیمارستان امام خمینی (ره) آمل را نبود نیروی انسانی لازم عنوان کرد اما به نظر میرسد شرایط لازم مالی برای استخدام نیرو وجود ندارد و این وضعیت در ۷۶ بیمارستان در حال بهرهبرداری کشور، حاکم است.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰