0 نظر
194 بازدید

وجود ۱۰ هزار و ۵۰۰ پرونده راکد ایثارگری در استان تهران

double-quot

تهران -جارپرس -مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ گفت: حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ پرونده راکد مربوط به ایثارگران و جانبازان در استان تهران وجود دارد که پس از تشکیل پرونده در زمان جنگ تحمیلی، دیگر مراجعه ای برای آن وجود نداشته است.

کد خبر : 7295
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 9 دی 1393 - 5:28
وجود ۱۰ هزار و ۵۰۰ پرونده راکد ایثارگری در استان تهران

 

به گزارش جارپرس از ایرنا«حمید علی صمیمی» افزود: با تلاش فراوان از طریق سازمان ثبت احوال، بانک ها و سازمان هدفمندی یارانه ها، به بخشی از اطلاعات از جمله آدرس این افراد دست یافته ایم.

وی با بیان اینکه تکمیل پرونده های مزبور به برخورداری این افراد از بسیاری از مزایا منجر خواهد شد، از جامعه ایثارگر که پرونده های آنها دارای نقص است، خواست با مراجعه به این نهاد، نسبت به تکمیل آن اقدام کنند.

** وجود سه بیمارستان برای جانبازان اعصاب و روان در تهران

علی صمیمی با بیان اینکه استان تهران دارای سه بیمارستان برای نگهداری و درمان جانبازان اعصاب و روان است، گفت: این جانبازان به دو دسته حاد و مزمن تقسیم می شوند.

وی با اشاره به وجود بیمارستان های «نیایش»، «صدر» و «میلاد» افزود: بیشتر جانبازان مزمن با مردم و در میان آنها زندگی می کنند اما برخی که دارای مشکل حاد هستند در مراکزی نظیر بیمارستان صدر نگهداری می شوند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ ادامه داد: معتقدیم نگهداری برخی جانبازان اعصاب و روان توسط خانواده های آنها بسیار مشکل است، اما پاسخ به درمان این افراد وقتی در کنار خانواده هستند، بیشتر و بهتر است.

وی توضیح داد: تلاش می کنیم پس از اتمام دوره های درمانی، این افراد به خانواده بازگردند زیرا زندگی در جامعه به همراه دارو درمانی روند بهبودی را سریع تر خواهد کرد، از این رو از خانواده های این عزیران می خواهیم با حوصله بیشتر آنها را همراهی کنند.

علی صمیمی تصریح کرد: جانبازان اعصاب و روان روزی از بهترین های جامعه بودند که به خاطر دیگران از داشته های خود گذشتند، برخی دیگر از فرماندهان رشید و تاثیرگذار در دوران دفاع مقدس بودند که کارهای بزرگی را انجام دادند.

وی ضمن قدردانی از برخی دستگاه ها نظیر شهرداری تهران خاطر نشان کرد: با همکاری این سازمان اقدام به راه اندازی یک تشکل برای همسران جانبازان اعصاب و روان کرده ایم که در آن مسایل و مشکلات این قشر از جامعه مطرح و به آنها رسیدگی می شود، و برگزاری کلاس های آموزشی از جمله فعالیت های آن است.

این مقام مسوول در بنیاد شهید گفت: از دیگر خدمات شهرداری تهران در این حوزه، مساعدت در بحث دارو و درمان جانبازان اعصاب و روان و خانواده های آنهاست.

** ارسال پیامک به جامعه ایثارگر برای استفاده از خدمات

علی صمیمی با اشاره به فعال سازی سیستم پیامک بنیاد شهید و ارتباط با جامعه ایثارگر از طریق آن افزود: یکی از اقدامات بنیاد شهید، ارسال پیامک به جانبازان و ایثارگران جهت استفاده از وام مسکن است.

وی همچنین به راه اندازی بانک بیکاران جامعه ایثارگر اشاره کرد و گفت: در صورتی که این افراد مشخصات خود را در سامانه این بانک ثبت کرده باشند می توان برنامه ریزی کرد و آنها را بر اساس اولویت بندی های صورت گرفته صاحب شغل کرد.

علی صمیمی افزود: در صورتی که فردی از جامعه ایثارگر وجود دارد که اطلاعات وی در بانک اطلاعاتی بیکاران به ثبت نرسیده، می تواند با مراجعه به این بانک نسبت به اعلام مشخصات خود اقدام کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.