0 نظر
186 بازدید

پنتاگون: وزیر اطلاعات داعش کشته شد

double-quot
تهران – جارپرس – «پیتر کوک» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با صدور بیانیه ای مدعی شد که «وائل عادل حسن سلمان الفیاض» معروف به «دکتر وائل» وزیر اطلاعات دولت خودخوانده داعش هدف بمباران جنگنده های ائتلاف تحت هدایت آمریکا در نزدیکی شهر رقه سوریه قرار گرفته است.

کد خبر : 16728
تاریخ انتشار : شنبه 27 شهریور 1395 - 6:48
پنتاگون: وزیر اطلاعات داعش کشته شد

به گزارش جارپرس از ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، پنتاگون اعلام کرد که وائل که عضوی از شورای ارشد رهبری داعش بوده در تاریخ هفت سپتامبر (۱۷ شهریور) هدف بمباران هوایی قرار گرفته است.
در بیانیه کوک آمده است که وائل ناظر بر فرآیند تولید ویدئوهای تبلیغاتی هولناک داعش و از اعضای نزدیک به ابو محمد عدنانی سخنگوی داعش بوده است.
داعش ۳۰ اوت گذشته (۹ شهریور) بر شایعات کشته شدن عدنانی صحه گذاشته بود. وزارت دفاع آمریکا در آن زمان مدعی شد که عدنانی در حمله جنگنده های ائتلاف به هلاکت رسیده اما روسیه همزمان اعلام کرد که وی هدف بمب افکن های سوخو ۳۴ روسی قرار گرفته است.
گفتنی است که بر اساس توافق میان «جان کری» و «سرگئی لاوروف» وزیران امور خارجه آمریکا و روسیه، آتش بس در سوریه از دوشنبه گذشته مصادف با عید قربان آغاز شده و تاکنون ادامه یافته است.
در صورت تداوم آتش بس به مدت یک هفته و دسترسی گروه های امدادی به مردم نیازمند سوری، واشنگتن و مسکو برای هدف قرار دادن گروه های تروریستی نظیر داعش و جبهه النصره همکاری می کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.