یک هزار و ۵۵۰ فقره زمین خواری ستاره دار در کشور شناسایی شد



وی با ذکر اینکه تمامی پرونده ها برای سازمان جنگلها مهم است اضافه کرد: پرونده های زمین خواری ستاره دار به لحاظ اهمیت و بالا بودن قیمت زمین مجزا شدند و به طور مستقیم از سوی ستاد سازمان جنگلها و شورای حفظ بیت المال رسیدگی می شوند.
*** بزرگترین زمین خواری در قم/ طرح ساخت فرودگاه متوقف شد
مدیر کل دفتر حقوقی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار کرد: زمین خواری در برخی استانها مثل بوشهر به دلیل داشتن مناطق آزاد تجاری و اقتصادی، در مناطق شمالی به لحاظ اهمیت زمین و بالا بودن قیمت آن و در پایتخت نیز به دلیل بالا بودن ارزش زمین و ارزش افزوده ای که دارد بیش از سایر نقاط است.
عباسی مثال زد: یک پرونده زمین خواری بزرگ در استان قم مربوط به فرودگاه این استان در جریان است که سازمان به طور جدی پیگیر این موضوع است.
وی توضیح داد: یک شرکت خصوصی به طور غیرقانونی اراضی ملی را تصرف کرده و به بهانه ساخت فرودگاه بدون مجوز وارد عرصه منابع طبیعی شده است.
وی بیان کرد: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از شهروندان در ساخت این فرودگاه شریک شده اند ولی سازمان جنگلها اعلام جرم کرده و پرونده در دادگستری قم، سازمان بازرسی، مراجع نظارتی و امنیتی و سازمان جنگلها در حال رسیدگی است.
مدیرکل دفتر حقوقی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: هم اینک این طرح متوقف شده و از ادامه آن نیز گرفته شده است.
عباسی درباره تصرف زمین توسط نهادهای دولتی نیز افزود: با اجرای تفاهم نامه منعقد شده با اوقاف و امور خیریه بسیاری از اختلاف ها در زمینه اراضی ملی وقفی حل شد.
وی اضافه کرد: زمین هایی توسط نهادهای نظامی و انتظامی تصرف شده که این پلاکها شناسایی و نامه آن برای تعیین تکلیف به دفتر فرماندهی کل قوا ارسال شده است.
وی خاطرنشان کرد: هر ساله ۲۷ تا ۳۰ هزار فقره پرونده در منابع طبیعی مربوط به تصرف های غیرقانونی و تخلف ها تشکیل می شود.
مدیرکل دفتر حقوقی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور افزود: ۵۰ تا ۶۰ درصد پرونده های تشکیل شده در منابع طبیعی مربوط به تصرف اراضی ملی یا اختلاف در مالکیت اراضی ملی است.
عباسی اضافه کرد: ۸۵ درصد پرونده ها منجر به صدور رای شده و روند رسیدگی به مابقی پرونده ها به علت ادعای مالکیت زمین زمانبر است و ماهیت آن بگونه ای که به کارشناسی ارجاع می شود و جلسه های مختلف دادگاه ، رای بدوی و تجدید نظر باعث می شود این پرونده ها سنواتی و زمانبر شده و در محاکم بماند و بعد از گذشت چند سال منجر به صدور رای می شود.
وی گفت: در حال حاضر ۱۴۰ هزار پرونده در زمینه زمین در حال رسیدگی است که پس از صدور رای اجرایی می شود.
استان همدان دارای ۹۰۵ هزار هکتار اراضی ملی است که بیش از ۴۲ هزار هکتار از آن جنگل های طبیعی، دست کاشت و اراضی جنگلی است.
۸۲۲ هزار هکتار اراضی ملی همدان به صورت مرتع است که از نظر پوشش گیاهی به سه درجه مرتع خوب متوسط و فقیر دسته بندی می شوند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰