برگزاری نشست ۶۵ عضو ائتلاف ضد داعش در واشنگتن



به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه آمریکا، در این بیانیه آمده است: اعضای ائتلاف ضمن تاکید برحفظ همبستگی در مقابل حملات اخیر داعش، بر تعهد خود در زمینه در کنار هم ایستادن در این راه تا کید کردند.
در بیانیه وزارت خارجه آمریکا همچنین آمده است جو بایدن معاون رئیس جمور آمریکا در این نشست بر تعهد تزلزل ناپذیر آمریکا به همکاری با اعضای ائتلاف برای کاهش و از بین بردن تهدید تروریستی بی سابقه داعش تاکید کرد.
این بیانیه می افزاید: در ادامه این نشست برت مک گور نماینده ویژه رئیس جمهوری آمریکا در ائتلاف جهانی برای مقابله با داعش، با ترسیم وضع فعلی تلاش برای عقب راندن داعش در عراق و سوریه از طریق راهبرد اعمال فشارچندگانه گفت :همزمان با فزایش فشارها بر داعش در مرکز کانونی این گروه در عراق و سوریه نیازمند افزایش فشارها بر این گروه در درون شبکه جهانی آن هستیم.
در بیانیه وزرات خارجه آمریکا آمده است: در ادامه این نشست سایر شرکت کنندگان بر محورهایی چون لزوم تشدید تلاش های ائتلاف در زمینه حمایت از تثبیت موقعیت در عراق، افزایش کمک های انسان دوستانه و گسترش تبادل اطلاعات برای مقابله با ورود جنگجویان خارجی و قطع درآمد داعش تاکید کردند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰