ایجاد شبکه ای مردمی برای حفظ محیط زیست و ارتقا سلامت جامعه

double-quot

تهران – جارپرس – رئیس جدید ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران پس از نخستین بازدید نظارت دوره ای از مناطق پایتخت در منطقه ۹ تهران گفت: با ایجاد شبکه ای مردمی جهت حفظ محیط زیست و سلامت جامعه می توانیم گامهای بلندی برداریم و آحاد مردم باید در این زمینه مسئولیت پذیر

کد خبر : 11680
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 7 مهر 1394 - 12:56
ایجاد شبکه ای مردمی برای حفظ محیط زیست و ارتقا سلامت جامعه
تهران – جارپرس – رئیس جدید ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران پس از نخستین بازدید نظارت دوره ای از مناطق پایتخت در منطقه ۹ تهران گفت: با ایجاد شبکه ای مردمی جهت حفظ محیط زیست و سلامت جامعه می توانیم گامهای بلندی برداریم و آحاد مردم باید در این زمینه مسئولیت پذیر باشند.


به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۹ تهران ، دکتر گلمکانی در نخستین جلسه نظارت دوره ای و ارزیابی عملکرد زیست محیطی پایتخت در منطقه ۹ حضور یافت و از اماکن فعال در حوزه محیط زیست منطقه بازدید کرد.

 

رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران در جلسه نظارت دوره ای عملکرد زیست محیطی منطقه ۹ با اشاره به موضوعات ارزشیابی و نظارت دوره ای گفت: باید به موضوع محیط زیست اعتقاد داشته باشیم و مدیران و مسئولان شهری نیز دوستدار محیط زیست باشند.

 

وی تصریح کرد: نظارت دوره ای و ارزیابی براساس اثربخش بودن آن پیش بینی شده و با جدیت پیگیری می شود و باتوجه به تعهدی که بنابه ایمان و اعتقادی که شکل می گیرد می توانیم اقدامات پایدار و فعالیتهای مستمر را انجام دهیم.

 

گلمکانی افزود: چاره ای جز اینکه در زمینه محیط زیست به مردم مسئولیت بدهیم نداریم و باید برای مردم مشارکت معنی دار نه نمایشی و مناسبتی تعریف شود وشهروندان را در انجام فرآیندها و طرح های زیست محیطی فعال کنیم.

 

وی ابراز امیدواری کرد: با استفاده از ظرفیت های ایجاد شده و باتوجه به اینکه شهرداری از سازمانی صرفا خدماتی به نهادی اجتماعی تبدیل شده ، لازم است که در این نهاد نقش آفرینی کنیم و زمینه جذب پذیرش موضوعات زیست محیطی را بیش از پیش برای مردم فراهم کنیم.

 

رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران اذعان داشت: خوشبختانه معاونت امور اجتماعی و فرهنگی با ایجاد خانه های محیط زیست و کانون های مرتبط توانسته اقدامات مناسبی را انجام دهد و سپردن موضوعات به خود مردم و ایجاد مشوق ها و انگیزه ها در قالب برگزاری مسابقات نیز بی تاثیر نیست.

 

وی با بیان اینکه یکی از بازوان پرتوان ما در رسیدن به اهداف مردم هستند نیز تاکید کرد: باید کار را به مردم سپرد و به آنها اعتقاد داشته باشیم و نتایج انجام امور هم در قالب کار علمی قابل سنجش است.

 

گلمکانی خاطرنشان کرد: با طراحی شاخص های مرتبط با هر منطقه و مشارکت شهروندان و ارائه راهکارهای جدید می توانیم مشکلات و معضلات زیست محیطی را کاهش دهیم.

 

وی اظهار داشت: ما در شهرداری متولی کاربست تعریف شده برای ارتقا کیفیت بیشتر زندگی شهروندان هستیم و در این زمینه هم نیاز به دانش فنی و ارتقا سطح آگاهی لازم است.

 

رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران با بیان اینکه مجموعه شهرداری انسان محور است نیز گفت: موضوعات اولویت دار باید از حالت شعار خارج شده به مطالبه تبدیل شود و هر اقدامی در شهرداری با پیوست زیست محیطی و سلامت گره خورده و خود به خود مجموعه شهرداری به عنوان پیشرو در رعایت این پیوست ها بوده و سازمانها و نهادهای دیگر می توانند از این مدل الگو برداری کنند.

 

در ابتدای این نشست ، محمد خبازها قائم مقام شهردار منطقه ۹ تاکید کرد: اولویت فعالیتهای مسئولان شهرداری منطقه ، موضوعات زیست محیطی است و در چند سال اخیر با همدلی و همکاری بیشتری مورد توجه قرار گرفته است.

 

وی افزود: در تمامی طرح ها و اجرای پروژه ها موضوعات فرهنگی و اجتماعی و پیوست های زیست محیط و سلامت مورد نظر بوده و کارشناسان در این زمینه اهتمام بیشتری دارند.

 

همچنین گزارشی از شناسنامه زیست محیطی و عملکرد زیست محیطی منطقه از سوی معاونت خدمات شهری و محیط زیست در دو سال اخیر ارائه شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.