خضری : نهادهای ذیربط با مگس های سفید در تهران مقابله کنند

double-quot
تهران – جارپرس – عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از شهرداری تهران ، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان منابع طبیعی خواست که برای مقابله با هجوم مگس های سفید به تهران با یکدیگر همکاری کنند.

کد خبر : 11493
تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 شهریور 1394 - 8:08
خضری : نهادهای ذیربط با مگس های سفید در تهران مقابله کنند

 

 

 

رسول خضری در خصوص هجوم مگس های سفید به پایتخت به خبرنگار جارپرس گفت : این مگس ها برای عوامل زیست محیطی و حوزه سلامت مشکلاتی را یوجود می آورند که باید مدیریت شوند.

 

وی ادامه داد : افرادی که آلرژی دارند با وجود این مگس ها تحریک می شوند و یکی از علل عمده بروز آلرژی همین مسائل است که مشکلات ریوی و تنفسی را بوجود می آورد.

 

خضری با بیان اینکه در هوای آلوده تهران و با احتمال ابتلای مردم به تنگی نفس و آسم حشره‌ای همچون مگس سفید احتمال ابتلا به آلرژی را بیشتر می‌کند،‌ افزود: اگر هوای تهران پاک‌تر بود احتمال ابتلا به آلرژی خیلی کمتر بود، حال که آلودگی هوا در پایتخت وجود دارد وجود چنین شرایطی ضرر بیشتری را به سلامتی انسان وارد می‌کند.

 

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر با بیان اینکه این مگس ها بسیار ریز هستند و ممکن است که از قسمت گلو تا انتهای ریه بروند ، عنوان داشت : امکان دارد که این مگس ها به اعماق و کیسه های هوایی ریه وارد شوند و بیماری ریوی ایجاد کنند.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار کرد : شهرداری ، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان منابع طبیعی دست به دست یکدیگر بدهند و به این موضوع رسیدگی کنند؛ بنده از اینکه آن ها با بی تفاوتی از کنار این موضوع گذشته اند تعجب می کنم.

 

وی گفت : امسال ۵ میلیارد تومان صرف خرید سم بیولوژیک جهت از بین بردن لارو جوانه بلوط در ۹۰ هزار هکتار از جنگل های سردشت و پیرانشهر شد که توسط هواپیمایی مخصوص و در مناطق مخصوص این سم پاشی صورت گرفت.

 

رسول خضری در ادامه با بیان اینکه سم پاشی در خیابان های تهران بسیار ساده تر است ، اظهار کرد : آقای دکتر حافظی در حوزه بهداشت و سلامت شورای شهر تهران جزو افراد با تجربه در حوزه سلامت هستند ، اما اطلاع ندارم که چرا در خصوص این مسئله در شهرداری تهران اقدامی نشده است و اگر اقدام موثری صورت گرفته آثار آن تاکنون باید مشاهده می شد.

 

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در پایان عنوان داشت : بسیاری از بیماری های خطرناک ، مولتی فاکتوریال هستند یعنی چندین فاکتور متعدد در آن تاثیر دارد که شاید موجب معضلات جدی برای مردم شود که باید به نوعی در مورد آن ها چاره اندیشی شود.

 

 

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.