جلسه مشترک کمیسیون شوراهای مجلس با فرمانده نیروی انتظامی برگزار شد

double-quot
تهران – جارپرس – جلسه مشترک کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با فرماندهی و معاونین نیروی انتظامی با محوریت بررسی ناجا برگزار شد.

کد خبر : 10952
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 مرداد 1394 - 7:46
جلسه مشترک کمیسیون شوراهای مجلس با فرمانده نیروی انتظامی برگزار شد

 

 

 

به گزارش خبرنگار پارلمانی جارپرس ، امیر خجسته با اعلام این خبر افزود: گستردگی وظایف و ماموریت های ناجا در سطح کشور این امر مهم را می طلبد که حمایت از این نیرو به صورت ویژه در تمام ابعاد حمایت و قدردانی می شود.

 

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به صلاحیت های این کمیسیون در رسیدگی به امور داخلی کشور گفت: کمیسیون این آمادگی را دارد تا در جهت تحقق فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری در حوزه های انتظامی و امنیت ملی، تمام توان خود را به کار بسته و در حوزه قانونگذاری و تامین بودجه نیز برای این نیرو نهایت همکاری را داشته باشد.

 

در ابتدای این جلسه سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به منویات فرماندهی کل قوا در حکم ابلاغی به وی گفت: مقام معظم رهبری انتظار دارند تا نسبت به معیشت کارکنان و صیانت از آنان و ایجاد و فضای انقلابی در بین آنان اقدام عملی کرده و در این راه ضمن توجه جدی به اجرای دقیق ماموریت ها، همکاری های دستگاه ها با این نیرو گسترش یابد.

 

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به تنوع ماموریت های ناجا به لزوم همکاری هر چه بیشتر دولت و مجلس با این نیرو اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد تا تعامل میان این نیرو و مجلس بیش از پیش گسترده شود.

 

گفتنی است در ادامه این جلسه معاونین اطلاعات و عملیات، آگاهی اجتماعی و پلیس پیشگیری ،گزارشی از عملکرد خود در ۶ ماهه گذشته را ارائه دادند.

 

 

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.