سفیر کویت در سازمان ملل: می خواهیم روابط خوب ما با ایران گسترش یابد

نیویورک-جارپرس-سفیر و نماینده دائم کویت در سازمان ملل متحد، اظهار امیدواری کرد روابط کشورش با ایران گسترش یابد و گفت: برای پایان دادن به بحران های منطقه ای باید روابط عالی داشته باشیم.

منصور العتیبی ایران را کشوری همسایه، مسلمان و بزرگ در منطقه دانست و افزود: ایران و کویت به صورت تاریخی یک روابط خوبی داشته اند و ما می خواهیم این روابط خوب ادامه داشته باشد.
وی اضافه کرد: در منطقه ما بحران های زیادی وجود دارد که برای پایان دادن به آن، باید با یکدیگر روابط عالی داشته باشیم.
نماینده دائم کویت در سازمان ملل متحد اضافه کرد: همانگونه که می دانید ما نه فقط همسایه هستیم بلکه ما هر دو عضو سازمان همکاری اسلامی، جنبش عدم تعهد و همچنین گروه ۷۷ هستیم و زمینه های متعددی برای همکاری نزدیک با ایران داریم.
اظهارات العتیبی در حالی انجام می شود که مقامات آمریکا تلاش دارند تا روابط ایران با کشورهای منطقه را ناشایست و ثبات زدا جلوه دهند.
وزیر خارجه آمریکا هم در نشست بازسازی عراق که در کویت برگزار شد، سعی کرد تا عراق را از همکاری با ایران برحذر دارد.
رئیس دوره ای شورای امنیت سازمان ملل متحد اظهار کرد: ما معتقدیم به عنوان کشورهای منطقه باید به منافع یکدیگر احترام بگذاریم و با یکدیگر در موضوعات امنیتی و ثبات آفرینی در منطقه کار کنیم.
العتیبی با بیان اینکه موضع اساسی در روابط کشورها عدم دخالت در امور داخلی است، به ایرناگفت: ما می خواهیم هیچ کشوری نخواسته باشد در در امور داخلی دیگر کشورها دخالت کند. ایران هم اعلام کرده که اجازه نمی دهد کسی در روابطش با کشورها دخالت کند.
نماینده دائم کویت در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ما امیدواریم روابط ما همچنان عادی و رو به رشد ادامه یابد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰