معاون اول رئیس جمهوری وارد مشهد شد

تهران- جارپرس- اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری، برای بهره برداری از چند طرح صنعتی و عمرانی بعد از ظهر چهارشنبه وارد مشهد شد.

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا افتتاح واحدهای مسکونی نوساز روستایی و طرح های گازرسانی به روستاهای زلزله زده در شهرستان های رضویه، فریمان و تربت جام، از جمله برنامه های سفر دوروزه معاون اول رئیس جمهوری به استان خراسان رضوی است.
جهانگیری که توسط وزیر صنعت، مدن و تجارت و رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همراهی می شود، علاوه بر زیارت حرم نورانی حضرت رضا(ع) امشب در جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی با رویکرد اقتصاد مقاومتی شرکت خواهد کرد و به تشریح برنامه های دولت و نقش این استان در اجرای اقتصاد مقاومتی خواهد پرداخت.
بهره برداری از چند طرح مهم فولادی نظیر مجتمع فولاد توسعه ملی و مجتمع فولاد آپال پارسیان در منطقه سنگان خواف و افتتاح کارخانه کاغذ در شهرستان بینالود از جمله طرحهایی است که روز پنجشنبه با حضور معاون رئیس جمهوری در شهرستان خواف به بهره برداری می رسد.
انتشار دهنده: هانیه فراهانی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰