العبادی، یکپارچگی عراق و رد همه پرسی را محور هر گفت وگویی با اربیل دانست

تهران – جارپرس -نخست وزیر عراق روز سه شنبه با بیان اینکه ‘بغداد خواستار قطع ارتباط با اقلیم کردستان عراق نخواهد بود’، تاکید کرد، هر گفت وگویی میان اربیل و بغداد باید بر محور یکپارچگی عراق و در چارچوب قانون اساسی و مردود اعلام کردن همه پرسی باشد.

به گزارش جارپرس از ایرنا، حیدرالعبادی در کنفرانس خبری هفتگی خود همچنین از نیروهای پیشمرگه کردستان عراق خواست از ورود به هرگونه درگیری با نیروهای امنیتی و مسلح عراق در مناطق اختلافی اجتناب کنند.
وی با اشاره به اضمحلال گروه تروریستی داعش در کلیه اراضی عراق، گفت: امسال همانطور که وعده کرده بودیم، سال پایان داعش خواهد بود.
نخست وزیر عراق با اظهار اینکه امروز ترس در تمامی نیروهای داعش در همه نقاط مستولی شده است، این را هم اضافه کرد که نیروهای قهرمان عراق در جنگ علیه داعشی مناطقی را آزاد کرده اند که حتی ارتش رژیم بعث صدام نیز پایش به آن نقاط نرسیده بود.
العبادی با اشاره به عزم دولت در مبارزه با فساد ، گفت : مبارزه با فساد به همکاری همه ارکان حکومتی نیاز دارد .
وی از جامعه فرهنگی و دانشگاهیان عراق خواست وارد جریان مبارزه با فساد شده و یک کارزار گسترده به این منظور راه اندازی کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰