0 نظر
309 بازدید

آغاز تولید سریال «هست و نیست»/پخش انیمیشن «ارباب حلقه ها» از شبکه ۴

double-quot

تهران – جارپرس -آغاز تولید سریال تلویزیونی «هست و نیست» و پخش دو انیمشین سینمایی «ارباب حلقه ها» و «گربه ای در پاریس» از جمله اخبار شبکه های تلویزیونی است.

کد خبر : 23188
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 18 مهر 1396 - 11:14
آغاز تولید سریال «هست و نیست»/پخش انیمیشن «ارباب حلقه ها» از شبکه ۴

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا از روابط عمومی شبکه دو، سریال «هست و نیست» کاری از گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما شنبه ۲۲ مهر ماه در محله «پونک» تهران کلید می خورد.
این سریال به کارگردانی حسین سهیلی زاده و تهیه کنندگی محسن شایانفر در اولین پلان خود حمیدرضا پگاه و الهام پاوه نژاد را مقابل دوربین خود قرار می دهد.
فرهاد قائمیان، نگار عابدی، سیاوش خیرابی، نازنین کریمی، سولماز حصاری، سیامک اطلسی، امیر دژاکام، آوا دارویت، غزاله اکرمی دیگر بازیگران «هست و نیست» هستند.
در خلاصه داستان سریال آمده است: گاهی بود و نبود و هست و نیستِ آدم ها، به وسوسه ای گره می خورد که به سادگی بازنمی شود…!
سریال «هست و نیست» قرار است در ۳۰ قسمت از ابتدای بهمن ماه روانه آنتن شود.

** نمایش دو انیمیشن جذاب و دیدنی از شبکه چهار
«ارباب حلقه ها» و «گربه ای در پاریس» آخر هفته به روی آنتن شبکه چهار سیما می رود.
به گزارش ایرنا از شبکه چهار سیما، واحد تامین برنامه شبکه چهار سیما که آخر هر هفته در قالب برنامه «گیشه» فیلم های سینمایی را پخش و تحلیل می کند، برای ۲۰ و ۲۱ مهر ماه دو دو انیمیشن جذاب و دیدنی «ارباب حلقه ها» و «گربه ای در پاریس» را برای پخش در نظر گرفته است.
«ارباب حلقه‌ها» پنجشنبه ۲۰ مهر ماه به روی آنتن شبکه چهار سیما می رود.
این فیلم در سال ۱۹۷۸ ساخته شد و انیمیشنی فانتزی و حادثه‌ای است که توسط رالف بکشی ساخته شده ‌است.
این فیلم نامزد بهترین فیلم فانتزی از جشنواره فیلم‌های علمی و تخیلی و نامزد بهترین فیلم انیمشین از جشنواره گلدن گلوب بوده ‌است.
در داستان فیلم «ارباب حلقه‌ها» آمده است: فرودو جوان که مسئول نگهداری از حلقه ایست که توسط ارباب سیاهی «ساورون» ساخته شده باید از میان لشکریان ساورون این حلقه را به محل ساخت برده و آن را نابود کند. گاندالف جادوگر نیک سرشت می گوید اگر این حلقه بدست ساورون بیافتد اهریمن بر جهان حکومت خواهد کرد. در این سفر خطرناک چند دوست وفادار و چند شوالیه جنگ جو فرودو را همراهی می کنند.
انیمیشن «گربه‌ای در پاریس» محصول ۲۰۱۰ فرانسه به کارگردانی آلیان گاگنول و ژان لوپ فلیسیولی جمعه از شبکه چهار سیما به نمایش در می آید.
این انیمیشن موفق به کسب نامزدی هشتاد و چهارمین دوره جشنواره اسکار برای بهترین فیلم پویانمایی شده است.
داستان انیمیشن از آنجا شروع می‌شود که گربه‌ای، با دو خانواده در ارتباط است و این ارتباط سبب می‌شود که صاحب اصلی گربه که دختربچه‌ای است، در ماجرایی وارد شود که در گذشته پدرش و در حال مادرش نیز درگیر آن هستند…
برنامه «گیشه» به کوشش واحد تامین برنامه شبکه چهار سیما پنجشنبه و جمعه ساعت ۲۱ از شبکه چهار سیما پخش می شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.