0 نظر
227 بازدید

جایزه تحقیقاتی شیمی سبز یونسکو در سال ۲۰۱۵ به پژوهشگر ایرانی تعلق گرفت

double-quot

تهران-جارپرس-جایزه تحقیقاتی شیمی سبز سازمان یونسکو در سال ۲۰۱۵ به دکتر مهدی محمدی عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری تعلق گرفت.

کد خبر : 10101
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 2 تیر 1394 - 6:50
جایزه تحقیقاتی شیمی سبز یونسکو در سال ۲۰۱۵ به پژوهشگر ایرانی تعلق گرفت

به گزارش جارپرس یه نقل ایرنا از دبیرخانه کمیسیون ملی یونسکو – ایران، جایزه شیمی سبز یونسکو حاصل پروژه تحقیقاتی مهدی محمدی در ارائه روشی نوین برای تثبیت آنزیم های لیپاز روی بسترهای نانو و استفاده آنها در تولید سوخت زیستی است.

قرار است این محقق جوان ضمن سخنرانی در چهل و پنجمین کنگره جهانی شیمی که در مرداد ماه امسال در بوسان کره جنوبی برگزار می شود، جایزه خود را از مقامات یونسکو دریافت کند.

جایزه تحقیقاتی شیمی سبز به مبلغ ۳۰ هزار دلار با همکاری سازمان یونسکو و اتحادیه بین المللی شیمی محض و کاربردی (IUPAC) در هرسال به شش نفر از محققان جوان سرتاسر دنیا که در زمینه شیمی سبز فعالیت دارند اهدا می شود. شیمی سبز یک علم فرابخشی است که محدوده وسیعی از شیمی، بیوشیمی، ژئوشیمی تا بیوتکنولوژی را در بر می گیرد و به کاهش یا حذف آلاینده های شیمیایی، محیط زیست پاک تر، سلامت بیشتر و همچنین صرفه جویی انرژی منجر می شود.

 

انتهای پیام /

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.