به دغدغه های حوزه های زنان و خانواده در برنامه ششم توسعه توجه شود

double-quot

ساری – جارپرس -مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده،گفت: باید به گونه یی برنامه ریزی شود تا زنان حداکثر اثر بخشی اجتماعی را داشته باشند

کد خبر : 6810
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 11 آذر 1393 - 10:29
به دغدغه های حوزه های زنان و خانواده در برنامه ششم توسعه توجه شود

به گزارش جارپرس به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، فهیمه فرهمند پور،در نشست صمیمی کارشناسان و مشاوران امور بانوان و خانواده فرمانداری ها و دستگاه های اجرایی استان مازندران و بانوان فعال عرصه های اقتصادی، اجتماعی، ورزشی و … استان، جزیی نگری در مسایل مربوط به بانوان و خانواده را از چالش های اصلی نگاه به این حوزه دانست و یاد آور شد: تا هنگامی که نگاه جامع به این موضوع نداشته باشیم و به مساله به صورت تک بعدی بپردازیم، از درک عمق و حقیقت آن غافل خواهیم بود.

فرهنمندپور با اشاره به این که گرچه موضوع اقتصاد، تولید ثروت و ارایه خدمات اقتصادی از سوی زنان مساله ای مهم است، لیکن همه مساله در حوزه تامین امنیت معیشت زنان نیست، خاطر نشان ساخت: باید در این راستا به یک بسته کامل و جامع با همه ابعاد نگریسته شود.

وی با بیان این که در باور شرعی و قانون مدنی کشور، زنان تکلیف تامین معاش ندارند، بلگه یک سرمایه ارزشمند در سفره اقتصادی خانواده به شمار می آیند، افزود: تعریف، تبیین و تقویت جایگاه زنان در خانواده یک بخش مهم از بسته یاد شده است و زنان نباید در خانواده دغدغه اقتصادی داشته باشند.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده ، با اشاره به این که نباید چیزی بیشتر از مسوولیت های اصلی زنان بر دوش آنان گذاشته شود تا به ماموریت های راستین خود در ساختار خانواده بپردازند، خاطر نشان ساخت: اگر نگاه ما به زن و خانواده تنها معطوف به ماموریت اقتصادی او باشد به خطا رفته ایم و امنیت اقتصادی او را تهدید نموده ایم.

فرهمند پور با اشاره به این که باید با برداشتن دغدغه های اقتصادی، زمینه بروز توانمندی های زنان در بخش های دیگر را فراهم کرد، بیان داشت: باید فرصتی فراهم شود تا دختران به طور آگاهانه، موضوع فعالیت های آینده خود را در حوزه های مختلف انتخاب نمایند و احساس انتخاب آزاد و آگاهانه در میان فرصت های موجود داشته باشند.

وی با بیان این که فعالیت های مدنی فارغ از نتایج اقتصادی و فعالیت در برنامه های مردم محور و امور خیریه از موضوعات فعالیت زنان در دنیای امروز است، یاد آور شد: باید به گونه یی برنامه ریزی شود تا زنان حداکثر اثر بخشی اجتماعی را داشته باشند.

فرهنمندپورافزود: باید برای همه طبقات زنان در گروه ها اجتماعی مختلف برنامه داشته باشیم و هیچ گروهی را از یاد نبریم.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با اشاره به این که برنامه ششم توسعه کشور از دوخصلت مهم توازن منطقه ای و رویکرد مساله محور برخوردار است، گفت: مسوولان این حوزه باید تلاش کنند تا در برنامه ششم دغدغه های حوزه زنان و خانواده در قالبی هدفمند انتقال یابد.

وی افزود: بحث زنان و خانواده باید در جریان بودجه کشور دیده شود و مسوولین این بخش در دستگاه های اجرایی و فرمانداری ها در راستای تبیین این مهم در بودجه سال ۹۴ تلاش نمایند.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.