مواد نگهدارنده موجود در غذاهای آماده سرطانزا است

تهران – جارپرس – عضو انجمن تغذیه ایران می گوید که مواد نگهدارنده موجود در سوسیس و کالباس موجب ابتلا به سرطان و بیماری های پوستی و ژنتیکی می شود.
کد خبر : 5535
تاریخ انتشار :
پنجشنبه 27 شهریور 1393 - 6:07

به گزارش جارپرس ، پروین افشار با اشاره به اینکه در سوسیس و کالباس چربی اشباع و اسیدهای چرب وجود دارد اظهار کرد که امروزه زنان برای پخت و پز زمان زیادی ندارند و به همین دلیل مردم به استفاده از غذاهای آماده بیش از پیش روی آورده اند.
وی گفت که در این فرآورده ها مواد نگهدارنده مثل نیتریت و نیترات و چربی اشباع و اسیدهای چرب ترانس وجود دارد و استفاده زیاد از آن ها موجب ابتلا به انواع سرطان و بیماری های پوستی و ژنتیکی می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰