0 نظر
249 بازدید

• رهاسازی بیش از ۱۵ میلیون قطعه بچه میگو تا کنون /بازدید مسئولان استانی از روند رهاسازی بچه میگو/ بازسازی ذخایر آرامش و امنیت شغلی مردم را به دنبال دارد

double-quot
هرمزگان – جارپرس – مدیر کل شیلات هرمزگان به همراه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان،فرماندار میناب، مدیر کل دامپزشکی استان، مدیرکل دفتر بازسازی ذخایر آبزیان شیلات ایران و جمعی از مسئولین استانی از روند رها سازی بچه میگو در راستای باز سازی ذخایر بازدید کردند.
کد خبر : 4463
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 مرداد 1393 - 11:04
•	رهاسازی بیش از ۱۵ میلیون قطعه بچه میگو تا کنون /بازدید مسئولان استانی از روند رهاسازی بچه میگو/ بازسازی ذخایر آرامش و امنیت شغلی مردم را به دنبال دارد

به گزارش جارپرس به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، در حاشیه این بازدید و ضمن حضور مدیر کل شیلات هرمزگان به  صورت میدانی در تمامی مراحل رهاسازی بچه میگو، از مزارع پروش میگو تیاب و منطقه نیز بازدید به عمل آمد.

  • رهاسازی ۳۰ میلیون قطه بچه میگو تا پایان طرح

مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به رها سازی بیش از ۱۵ میلیون قطعه بچه میگو از ابتدای آغازطرح  رها سازی سال جاری در استان هرمزگان گفت:امید است تا پایان این طرح و در ۱۵ روز آینده شاهد رهاسازی ۳۰ میلیون قطعه بچه میگو باشیم.

سید پرویز محبی افزود : گونه تکثیر و رهاسازی شده از گونه های بومی آبهای خلیج فارس در منطقه هرمزگان است که گونه میگوی موزی نام دارد.

  • · ادامه روند بازسازی ذخایر نیازمند نگاه ملی است

وی بازسازی ذخایر به ویژه در آب های هرمزگان  را به عنوان یک اصل حاکمیتی و استراتژی ضروری دانست و افزود: بی شک این مهم نیازمند نگاه دلسوزانه ملی است.

محبی  ابراز داشت : ذخایر آبزیان در خلیج فارس و به ویژه آب های هرمزگان  نیاز به ساماندهی و برنامه ریزی های مدون دارد که این مهم همکاری تمامی دستگاه ها و سازمان ها را طلب می کند.

وی گفت : برای برنامه ریزی اصولی در بازسازی ذخایر جنوب کشور علاوه بر همکاری و مشارکت کشورهای منطقه ، سازمان هایی مانند شیلات ، مؤسسه تحقیقات شیلات و دانشگاه ها باید با اهمیت بیشتری به این موضوع بپردازند و همچنین از سوی دیگر نقش مردم و جامعه بهره بردار در رسیدن به نتیجه مطلوب بسیار تأثیر گذار است

  • ورود بخش خصوصی و صیادان به بازسازی ذخایر

وی با بیان اینکه بازسازی ذخایر  می تواند به پایداری ، اشتغال صیادان و ترمیم ذخایر کمک شایانی نماید تصریح کرد: پذیرش دعوت به مشارکت بخش خصوصی و صیادان برای حمایات و همکاری  در این مهم بیانگر اهمیت بازسازی ذخایر برای مردم و جامعه است.

مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: به منظور بازسازی ذخایر گونه های در حال انقراض باید به اصول مهمی ازجمله ؛ تنظیم فعالیتهای صید، بازسازی مکانهای تخریب شده پرورش لارو و تخم ریزی، افزایش ذخایر از طریق تکثیر و رهاسازی و عدم حضور صیادان غیرمجاز و بهره برداری غیرمسئولانه توجه کرد.

  • بازسازی ذخایر آرامش و امنیت شغلی مردم را به  دنبال دارد

در ادامه فرماندار شهرستان میناب پتانسیل های شیلاتی را در مسئله اشتغال استان امری تاثیر گذار خواند و افزود :بازسازی ذخایر علاوه بر ایجاد توازن ذخایر از طریق پایداری حرفه صیادی،آرامش و امنیت شغلی مردم را نیز به  دنبال داد.

علیرضا پاکدامن با اشاره به اینکه صیادی و صید از دیرباز در میناب رونق داشته است و بخش اعظمی از امور مردم بر اساس این فعالیت مهم استوار بوده گفت: چرخ زندگی مردم این منطقه همواره از راه دریا می‌چرخیده است .

وی تصریح کرد: امروز باز سازی ذخایر امری ضروی و حیاتی است که باید به صورت روندی دنبال دار   و منظم نه مقطعی به آن نگاه کرد.

گفتنی است این طرح  با صید مولد وحشی از دریا و انتقال به مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر آبزیان بندر  کلاهی شهرستان میناب و تولید میگوهایی با وزن یک تا سه گرم (وزن مناسب برای رهاسازی در دریا) آغاز شد که هم‌اکنون شیلات هرمزگان در حال رهاسازی میگوهای تکثیر شده به دریاست.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.