0 نظر
253 بازدید

حذف شدگان یارانه از امروز می توانند شکایت کنند

double-quot

تهران – جارپرس -سامانه ثبت و رسیدگی به اعتراضات حذف شدگان (غیر نیازمند) از دریافت یارانه نقدی (yaraneh10.ir)از امروز (۵ خرداد)آغاز به کار می کند و بر همین اساس حذف شدگان از دریافت یارانه می توانند به مدت یک ماه شکایت خود را ثبت کنند.

کد خبر : 9613
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 5 خرداد 1394 - 7:24
حذف شدگان یارانه از امروز می توانند شکایت کنند

 

به گزارش جارپرس از ایرنا، در این سامانه تمهیدات لازم برای رسیدگی به شکایات حذف شدگان از دریافت یارانه در نظر گرفته شده است.

شهروندانی که در زمره غیر نیازمندان تشخیص داده شده و یارانه آنها حذف شده است از تاریخ ۵ خرداد به مدت یکماه فرصت دارند که اعتراض خود را در سامانه yaraneh10.ir (موضوع کمیسیون ماده ۱۰ قانون هدفمند کردن یارانه ها)ثبت کنند. شهروندان حد اکثر ۱۵ روز پس از ثبت اعتراض، پاسخ خود را دریافت خواهند کرد.

یادآور می شود از آنجا که براساس بودجه سال ۹۴ درآمد هدفمندسازی یارانه ها به ۳۹ هزار میلیارد تومان کاهش یافته بنابراین باید پرداخت یارانه در سال جاری نسبت به سال گذشته تا حدود ۴ هزار میلیارد تومان کاهش یابد.

هرچند دولت در گام اول اجرای این طرح، یارانه نقدی حدود ۲۰۰ هزار نفر را حذف کرده اما برای جبران کاهش درآمدی هدفمندی یارانه ها باید معادل ۵ تا ۶ میلیون نفر دیگر را از دریافت یارانه حذف کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.