نوسازی چراغ های چشمک زن سولار در منطقه دو تهران

double-quot

تهران – جارپرس – شهردار منطقه دو تهران گفت: چراغ های چشمک زن سولار در سطح معابر این منطقه از سوی معاونت حمل و نقل و ترافیک نوسازی و مرمت شد. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه دو تهران، “عابد ملکی” بااعلام این مطلب اظهارداشت: به منظور افزایش کارایی و ارتقا ایمنی تردد

کد خبر : 9055
تاریخ انتشار : شنبه 29 فروردین 1394 - 12:08
نوسازی چراغ های چشمک زن سولار در منطقه دو تهران
تهران – جارپرس – شهردار منطقه دو تهران گفت: چراغ های چشمک زن سولار در سطح معابر این منطقه از سوی معاونت حمل و نقل و ترافیک نوسازی و مرمت شد.

به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه دو تهران، “عابد ملکی” بااعلام این مطلب اظهارداشت: به منظور افزایش کارایی و ارتقا ایمنی تردد معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه ۲ اقدام به نوسازی چراغ های چشمک زن سولار در بیش از ۴۰تقاطع کرده است.

وی در ادامه به مناسب سازی، احداث رمپ و نصب پل فلزی در این منطقه اشاره و تاکید کرد: در راستای بهسازی معابر سطح منطقه جهت استفاده جانبازان و معلولین محترم، معاونت حمل و نقل و ترافیک اقدام به مناسب سازی معابر و خصوصاً تقاطع های اصلی در سطح نواحی کرده است.

شهردار منطقه دو تهران در همین زمینه به مناسب سازی، احداث رمپ و نصب پل فلزی در ۲۲ نقطه در محور شهید فرحزادی شهرک غرب ، مناسب سازی، احداث رمپ و نصب پل فلزی در ۱۸نقطه محور سعادت آباد، مناسب سازی، احداث رمپ و نصب پل فلزی در ۱۴نقطه محور خوردین، مناسب سازی، احداث رمپ و نصب پل فلزی در ۲۰نقطه محور شهید پاکنژاد و نصب ۲۰ عدد پل فلزی در معابر اصلی ناحیه۵ خیابان شهید تیموری-حبیب اله اشاره کرد.

ملکی تاکید کرد: احداث راستگرد شرق به شمال تقاطع خیابان پاکنژاد-خیابان سپیدار باتوجه به لزوم سهولت تردد و افزایش ایمنی عبور و مرور در معابر سطح منطقه، کاهش زمان تاخیر، برطرف نمودن گره ترافیکی و جلوگیری از تخلف صورت گرفته است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.